Άρθρο Localit 22 Μαΐου, 2024

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Φιλοξενία παιδιών ασφαλισμένων του πρώην Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. σε παιδικές κατασκηνώσεις

Η ΠΟΕ -ΟΤΑ με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους εργαζόμενους- ασφαλισμένους  του πρώην Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ., σχετικά με τη φιλοξενία παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις ότι έχει τεθεί σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα από την Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 έως και την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 για να καταθέσουν την απαιτούμενη αίτηση.

Αρμόδιος φορέας είναι ο e-Ε.Φ.Κ.Α. και η Διεύθυνση Ασφάλισης Παροχών του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (eΕ.Φ.Κ.Α.), ο οποίος καθόρισε τις προθεσμίες για την υποβολή των αιτήσεων φιλοξενίας των παιδιών των ασφαλισμένων του Τομέα Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. σε Παιδικές Κατασκηνώσεις για το έτος 2024.

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι, τα παιδιά να ασφαλίζονται στον πρώην Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. και να έχουν ηλικία από έξι (6) έως και δεκαέξι (16) ετών.

Προκειμένου να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι την αίτηση για το Πρόγραμμα των Κατασκηνώσεων θα πρέπει να ακολουθήσουν την διαδικασία που περιγράφεται στην σελίδα του eΕ.Φ.Κ.Α., χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Taxisnet.

Ο Σύνδεσμος για την είσοδο στην πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του e-Ε.Φ.Κ.Α. (www.efka.gov.gr).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 14 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μισό εκατομμύριο γερμανικά μπαλκόνια διαθέτουν ηλιακούς συλλέκτες παραγωγής ρεύματος

Υπερδιπλασιάστηκαν μέσα σε ένα χρόνο τα γερμανικά μπαλκόνια που διαθέτουν ηλιακών συλλεκτών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας,…

Ενδιαφέρουν 14 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα μέλη από όλη την Ελλάδα στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες

Οχτώ επιπλέον δήμοι εντάχθηκαν στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες. Πρόκειται για τους δήμους Αγιάς, Αμυνταίου,…

Ενδιαφέρουν 14 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας ο Καλαματιανός χορός και το Δρώμενο Ευετηρίας της Νέδουσας

Ο Καλαματιανός Χορός και το Καρναβάλι Καθαράς Δευτέρας στη Νέδουσα Ταΰγετου (Δρώμενο Ευετηρίας) συγκαταλέγονται στις…