Άρθρο Localit 04 Νοεμβρίου, 2022

Ποδηλατικός Γύρος Δήμου Παλλήνης, κατά του καρκίνου του μαστού

Με σύνθημα «Ποδηλατούμε Μαζί για τη Ζωή», ο Δήμος Παλλήνης διοργανώνει Ποδηλατικό Γύρο, μήκους 10 χλμ., το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στις 9.30, προκειμένου να διαδώσει το μήνυμα για την πρόληψη κατά του καρκίνου του Μαστού.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στο Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12, Γέρακας), με ενδιάμεση στάση στην πλατεία Αγίου Τρύφωνα, στην Παλλήνη.

Μετά το πέρας της ποδηλατοδρομίας, στον χώρο τερματισμού, θα απονεμηθούν έπαινοι και αναμνηστικά δώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην πλατφόρμα http://webapps.chem.uoa.gr/podilatodromia. Στην πλατφόρμα θα βρουν τον χάρτη της διαδρομής και τους όρους συμμετοχής.

Τον Ποδηλατικό Γύρο διοργανώνει ο Δήμος Παλλήνης, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας “Ποδηλατική Παρέα Παλλήνης”.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2132031614 (Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Παλλήνης) και 6972851559 (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ασπασία Τζιτζικάκη).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επετειακές εκδηλώσεις για τα 455 χρόνια από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου

Ο Δήμος Ναυπακτίας τιμά την 455η επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου με ένα πολυήμερο πρόγραμμα…

Ενδιαφέρουν 22 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θηβαίων: Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια

Ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνει ένα πενθήμερο δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, με αφορμή…

Ενδιαφέρουν 21 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διανομή βασικών ειδών σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δράμας

Ο Δήμος Δράμας πραγματοποιεί διανομή βασικών ειδών σε 459 οικογένειες- δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο…