Άρθρο Localit 03 Δεκεμβρίου, 2012

Πιλοτική εφαρμογή ενδοδημοτικής συγκοινωνίας στο δήμο Ρήγα Φεραίου

 Ξεκίνησε  πιλοτικά  τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012, η εφαρμογή ενδοδημοτικής συγκοινωνίας στο δήμο Ρήγα Φεραίου.

Στην πιλοτική περίοδο  η ενδοδημοτική συγκοινωνία θα εξυπηρετεί τις περιοχές των Καναλίων, της Κερασιάς, του Κεραμιδίου, του Στεφανοβικείου και του Ριζομύλου, ενώ σταδιακά εξετάζεται να επεκταθεί και σε κάποιες περιοχές της δημοτικής ενότητας Φερών, όπως στο δημοτικό διαμέρισμα του Περιβλέπτου που δεν έχουν συχνή συγκοινωνία με το υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Για την υλοποίηση του προγράμματος χρησιμοποιείται το λεωφορείο που διαθέτει ο δήμος και είναι 30 θέσεων, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αξιοποίησης ενός δεύτερου λεωφορείου, που θα προμηθευτεί μέσω αγοράς τις επόμενες ημέρες.

Σε πρώτη φάση δεν θα υπάρχει  εισιτήριο για τους μετακινούμενους, εξετάζεται  όμως το ενδεχόμενο στη συνέχεια, να πληρώνουν οι επιβάτες ένα πολύ μικρό ποσό ως εισιτήριο, προκειμένου να καλυφθούν και τα έξοδα από την κατανάλωση καυσίμου.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…