«Τα βάσανά μου τραγουδώ, τον πόνο μου γλεντίζω»
Με δύο ξεχωριστές βραδιές σήμερα Σάββατο 29 και αύριο Κυριακή 30 Ιουνίου, το Θέατρο Πέτρας γιορτάζει ένα διήμερο αφιέρωμα στην Παράδοση, με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.
Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Πετρούπολης πραγματοποιεί και για φέτος το καλοκαίρι την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωσή του στο Θέατρο Πέτρας. Πρόκειται για δύο ξεχωριστές βραδιές, στις οποίες οι παραδοσιακοί χοροί ζωντανεύουν με τις πλούσιες φορεσιές, την παραδοσιακή ορχήστρα, και κυρίως με τα 800 και πλέον μέλη του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται φέτος στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων του Θεάτρου Πέτρας, που ταυτόχρονα σηματοδοτούν 30 χρόνια παραστάσεων του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών στο Θέατρο Πέτρας.