Άρθρο Localit 06 Δεκεμβρίου, 2013

ΠΕΤΑ Α.Ε. : Τα ΕΛΤΑ συνεργάζονται με την ΠΕΤΑ Α.Ε. για την προετοιμασία έργου ενεργειακής απόδοσης

Η Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. ανέλαβε την παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου στα ΕΛΤΑ για την Σύναψη Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης σε περίπου 280 κτιριακές εγκαταστάσεις του Οργανισμού στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης. Η  συμφωνία των Ελληνικών Ταχυδρομείων με την Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. υπογράφτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2013.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η μελέτη και η προετοιμασία του διαγωνισμού για την αναζήτηση αναδόχου που θα αναλάβει το έργο της αντικατάστασης των συστημάτων φωτισμού με άλλα που θα επιτυγχάνουν εξοικονόμηση ενέργειας.

Η ανάληψη αυτού του έργου από την Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. είναι ιδιαίτερα σημαντική Αναπτυξιακή Εταιρία της Αυτοδιοίκησης ή οποία έχοντας αποκτήσει εμπειρία στη διαχείριση προγραμμάτων ενεργειακής εξοικονόμησης ανοίγεται και σε συνεργασίες πέραν της Αυτοδιοίκησης, εξέλιξη που σηματοδοτεί την ανάπτυξη της και μάλιστα σε έναν τομέα, αυτόν της ενεργειακής διαχείρισης, που παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυναμικός. Η Εταιρία συνεχίζει ασφαλώς με δυναμισμό την προσπάθειά της για την προώθηση των πολιτικών βιώσιμης ενεργειακής διαχείρισης στην τοπική αυτοδιοίκηση.

 

 

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 11 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ στον Άγιο Ευστράτιο

Λ. Κυρίζογλου: «Οι μικροί νησιωτικοί Δήμοι πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο της εθνικής και αυτοδιοικητικής…

Ενδιαφέρουν 11 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ιωαννιτών: Δηλώσεις ζημιών από τη χαλαζόπτωση της 10ης Ιουνίου

Τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση των προβλεπόμενων οικονομικών ενισχύσεων έχουν οι πολίτες του…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 11 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λ. Κυρίζογλου: Με τους Δήμους πρωταγωνιστές η ενεργειακή μετάβαση των τοπικών κοινωνιών

«Η ΚΕΔΕ στηρίζει κάθε καινοτόμο ενεργειακό εγχείρημα που υπηρετεί τις τοπικές κοινωνίες και το περιβάλλον»…