Άρθρο Localit 27 Ιανουαρίου, 2023

Πέραμα: Διαδικτυακή διαβούλευση για την ανάπλαση του χώρου του «Αρμού»

Ανοικτή διαδικτυακή διαβούλευση για την ανάπλαση του χώρου του «Αρμού», διεξάγει ο Δήμος Περάματος, από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023.

Οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν στη διαβούλευση ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Novoville Webchat: https://bit.ly/ArmosWebchat

FacebookMessenger: https://bit.ly/ArmosMessenger

Στόχος του Δήμου Περάματος είναι να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες και όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά μέσα, ώστε να διευκολύνει τον ενεργό ρόλο των δημοτών στη διαμόρφωση των αποφάσεων της δημοτικής αρχής για τον εξωραϊσμό και τη βελτίωση των υποδομών της περιοχής.

Για πρώτη φορά, δίνεται στους πολίτες η δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαδικτυακή διαβούλευση εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Novoville.

Ο «Αρμός» παραμένει ένα τελευταίο κομμάτι γης που δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους του Περάματος να έχουν πρόσβαση στην θάλασσα, παρότι ο Δήμος Περάματος εκτείνεται σε ακτογραμμή 8,5 χιλιομέτρων. Η ανάπλαση του «Αρμού» έχει ως στόχο τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του κοινόχρηστου χώρου και τη διασφάλιση ότι ο «Αρμός» θα παραμείνει ελεύθερος χώρος για της ανάγκες των κατοίκων.

Το ερωτηματολόγιο διερευνά το βαθμό ικανοποίησης των πολιτών από τον σημερινό χώρο του “Αρμού”, την άποψή τους σχετικά με τα σχέδια του Δήμου Περάματος για την ανάπλαση του χώρου, καθώς και τις προτεραιότητες που πιστεύουν οι πολίτες ότι θα πρέπει να τεθούν κατά την ανάπλαση.

Σημειώνεται ότι το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων που αφορούν στον εξωραϊσμό και τη βελτίωση των υποδομών της περιοχής.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 27 Μαρτίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάτρα: Προχωρά η κατασκευή του Εργοστασίου Επεξεργασίας Απορριμμάτων στου Φλόκα

Στην Πάτρα, τρεις προσφορές από κατασκευαστικές εταιρείες, κατατέθηκαν στο σημερινό μεγάλο διαγωνισμό για την κατασκευή…

Ενδιαφέρουν 27 Μαρτίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυτοτελές Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου δημιουργήθηκε στο Δήμο Κιλελέρ

Αυτοτελές Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου, υπαγόμενο στον Δήμαρχο, δημιούργησε ο Δήμος Κιλελέρ, στα πλαίσια των διατάξεων…

Ενδιαφέρουν 27 Μαρτίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατερίνη: 5 εκ. ευρώ στον Δήμο για ανάπλαση 17 πλατειών & κοινόχρηστων χώρων

Το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης σε 17 σημεία (πλατείες και κοινόχρηστους χώρους της Κατερίνης) ξεκινά…