Άρθρο Localit 21 Ιουνίου, 2017

Πέντε έργα συνολικού προϋπολογισμού 5,4 εκατ. ευρώ στο Ε. Π. «Κρήτη 2014-2020»

Πέντε νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.446.912,28 ευρώ που αφορούν σε έργα υποδομών αντιμετώπισης κινδύνων κλιματικής αλλαγής και σε έργα κοινωνικών υποδομών που συμβάλλουν στην περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014-2020», με σχετικές αποφάσεις του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Πρόκειται για τα έργα :

– Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην πόλη Ηρακλείου – 2017, με δικαιούχο τη ΔΕΥΑ Ηρακλείου και προϋπολογισμό 2.180.480,00 ευρώ.

– Αποκατάσταση των υφάλων λιμενικών έργων του Ενετικού Λιμένα Ρεθύμνου, με δικαιούχο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου και προϋπολογισμό 334.120,32 ευρώ.

– Αποχέτευση ομβρίων στην οδό Ν. Φωκά Ιεράπετρας, με δικαιούχο τον Δήμο Ιεράπετρας και προϋπολογισμό 395.039,00 ευρώ.

– Πολυδύναμο Κέντρο Επιμόρφωσης & Δημιουργικής Έκφρασης ΑμεΑ (ΚΔΑΠ/ΜΕΑ), με δικαιούχο τον Δήμο Ηρακλείου και προϋπολογισμό 1.738.637,04 ευρώ.

– Νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π – Μ.Ε.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ), με δικαιούχο τον Δήμο Ιεράπετρας και προϋπολογισμό 798.635,92 ευρώ.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»…

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Διήμερες δράσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού

Διήμερη ανοιχτή δράση ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός…

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Εκπαιδευτική δράση για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Εκπαιδευτική δράση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων διοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων και το Τμήμα…