Άρθρο Localit 09 Μαΐου, 2020

Πέντε ανοιχτές προσκλήσεις του ΠΕΠ Πελοποννήσου αναμένουν προτάσεις δήμων και νομικών προσώπων

Την έγκαιρη υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο πέντε ανοιχτών προσκλήσεων του ΕΣΠΑ / ΠΕΠ επισημαίνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με επιστολή του προς τους δημάρχους της Περιφέρειας.

Οι προσκλήσεις στις οποίες αναφέρεται ο περιφερειάρχης είναι οι εξής:

Αναβάθμιση των Υποδομών Πρωτοβάθμιας / Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με ημερομηνία λήξης υποβολής πρότασης χρηματοδότησης την 30/06/2020.

Εργα Ορθολογικής και Αποδοτικής Διαχείρισης Πόσιμου Νερού, με ημερομηνία λήξης υποβολής πρότασης χρηματοδότησης την 26/06/2020.

Υποδομές εγγείων βελτιώσεων, στο πλαίσιο της Δράσης 4.3.1 του ΠΑΑ 2014 – 2020, με ημερομηνία λήξης υποβολής πρότασης χρηματοδότησης την 30/07/2020.

Στέγες υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ), με ημερομηνία λήξης υποβολής πρότασης χρηματοδότησης την 27/07/2020.

Δράσεις για την αύξηση της απασχολησιμότητας, την προώθηση στην απασχόληση και γενικότερα την ενσωμάτωση στο κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον ρομά, με ημερομηνία λήξης υποβολής πρότασης χρηματοδότησης την 31/07/2020.

Ο περιφερειάρχης σημειώνει ότι για όλες τις πιο πάνω προσκλήσεις -το περιεχόμενο, τα παραρτήματα και τα συνημμένα σε αυτές έγγραφα- οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τις ιστοσελίδες www.ppel.gov.gr και www.evdpelop.gr .

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 16 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απάντηση της ΚΕΔΕ σε δημοσίευμα της εφημερίδας POLITICAL

Σε απάντηση δημοσιεύματός σας της 14ης Ιανουαρίου 2026 με τίτλο «ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά ΚΕΔΕ και Δήμου…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 16 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απάντηση της ΚΕΔΕ σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ και του patris.gr

Σε απάντηση δημοσιεύματός σας με τίτλο «Καμία αντίδραση από την ηγεσία της ΚΕΔΕ» της 15ης…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 16 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακοίνωση της ΚΕΔΕ σχετικά με την άτυπη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Με αφορμή δημοσιεύματα  σχετικά με την άτυπη συνάντηση που έγινε χθες στις 15.1.2026 στο Υπουργείο…