Άρθρο Localit 26 Μαρτίου, 2024

Πειραιάς: Νέοι χώροι στάθμευσης σε δύο ειδικά σχολεία της πόλης

Χώρους στάθμευσης για την εύρυθμη και  ασφαλή επιβίβαση και αποβίβαση των μαθητών σε δύο ειδικά σχολεία του Πειραιά, διαμόρφωσε ο Δήμος της πόλης.

Πρόκειται για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Πειραιά και το 2ο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά «Άνοιξη» στην περιοχή των Καμινίων, όπου η Διεύθυνση Επισκευών, Συντηρήσεων και Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου, προχώρησε σε εκτεταμένες εργασίες διαμόρφωσης χώρων στάθμευσης, ενώ η Διεύθυνση Πρασίνου υλοποίησε εργασίες περιποίησης του πρασίνου στους εξωτερικούς χώρους.

«Πρόκειται για μια παρέμβαση που εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών στα ειδικά σχολεία του Πειραιά», αναφέρει ο Δήμος στην ανακοίνωσή του.

«Ολοκληρώθηκε μια σημαντική παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής έξω από δυο ειδικά σχολεία στα Καμίνια, καθώς δώσαμε λύση σε ένα χρόνιο αίτημα των καθηγητών και των γονιών για καλύτερη επιβίβαση και αποβίβαση των μαθητών από τα σχολεία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με την Υφυπουργό Εργασίας Άννα Ευθυμίου

Θέματα υποδομών, χρηματοδότησης και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο τραπέζι της συνάντησης  Ο…

Ρεπορτάζ 11 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακές αναβαθμίσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ στην Ακρινή

Σε σημαντικές ενεργειακές παρεμβάσεις στην κοινότητα της Ακρινής προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, υλοποιώντας έργα συνολικού…

Ρεπορτάζ 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Παπαναστασίου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι Digital»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό στην…