Άρθρο Localit 03 Δεκεμβρίου, 2024

Πειραιάς: Αύριο Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, αύριο Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 19:30, ξεκινούν επισήμως οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά.

Το φυσικό έλατο προέρχεται από την «πρωτεύουσα» των ελάτων, τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, έχει ύψος πάνω από 15 μέτρα και είναι στολισμένο με 100.000 λαμπιόνια.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, θα δώσει το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης για το άναμμα του δέντρου, σηματοδοτώντας την έναρξη της  εορταστικής περιόδου στην πόλη.

Τη σκυτάλη της διασκέδασης θα πάρει η δημοφιλής τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου σε μια μοναδική συναυλία, σε ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι από τον ραδιοφωνικό σταθμό “104,6 My Radio” powered by Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Χάρης Χρονόπουλος.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, η Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και η σχολή χορού Angel Dancesport Academy θα πλαισιώσουν την εκδήλωση, προσφέροντας εορταστικές μελωδίες και γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με Χριστουγεννιάτικη μαγεία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και ο Πειραιάς φορά τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα εφετινά Χριστούγεννα, με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης.

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά περιλαμβάνει συναυλίες, παραστάσεις και εκδηλώσεις, ενώ παραδοσιακά έθιμα, όπως το στολισμένο καράβι στο Πασαλιμάνι, ζωντανεύουν και συνδυάζονται με σύγχρονες δραστηριότητες, όπως την «Κόκκινη Νύχτα», το  «Santa Night Run» και τα Christmas Street Parties. Η κορύφωση των εορτασμών έρχεται με τη φαντασμαγορική αλλαγή του χρόνου, όταν ο Πειραιάς θα γεμίσει φως και πυροτεχνήματα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην ιστοσελίδα https://christmasinpiraeus.com

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…