Άρθρο Localit 27 Ιουλίου, 2021

Πάτρα: Συνεχίζεται η λειτουργία των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων του Δήμου

Συνεχίζεται ομαλά η λειτουργία των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων με φορέα υλοποίησης τον Κοινωνικό Οργανισμό, στους δύο κατασκηνωτικούς χώρους του Δήμου, το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων (Πλαζ) και τα Ροΐτικα.

Οι κατασκηνώσεις διανύουν τη δεύτερη περίοδο και συμμετέχουν καθημερινά 180 έως 200 παιδιά συνολικά. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ομαδική και ατομική άθληση, καλλιτεχνικά εργαστήρια, θεατροπαιδαγωγικά παιχνίδια, μαθήματα χορού και άλλες εκπλήξεις.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, το προσωπικό των κατασκηνώσεων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα παιδιά της πόλης  να απολαύσουν με δράση, πρωτοτυπία και ασφάλεια το καλοκαίρι τους. Αυτή ειδικά την περίοδο που η υγειονομική, η κλιματολογική και η οικονομική κατάσταση δυσκολεύουν καθημερινά τη ζωή λαού, οι Ημερήσιες Παιδικές Κατασκηνώσεις αποτελούν όαση για τις λαϊκές οικογένειες.

Στο πλαίσιο λειτουργίας των κατασκηνώσεων τηρούνται όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα για την ασφάλεια από τον Covid– 19.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…

Ρεπορτάζ 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλλική Σκάλα Λαυρίου: Με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο η αποκατάσταση

Εξασφαλίστηκε Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας Μεταλλείων Λαυρίου – Σημαντικό βήμα ανάδειξης της…