Άρθρο Localit 12 Ιανουαρίου, 2024

Πάτρα: Συνεχίζεται η φιλοξενία αστέγων στο Υπνωτήριο του Δήμου λόγω ψύχους

Στην Πάτρα, συνεχίζει τη λειτουργία του το Υπνωτήριο για τη φιλοξενία αστέγων, από σήμερα Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπεται να επικρατήσουν, όπως ανακοίνωσαν ο Δήμος και ο Κοινωνικός του Οργανισμός (ΚΟΔΗΠ).

Αν παραστεί ανάγκη για συνέχιση έκτακτης λειτουργίας του Υπνωτηρίου, θα υπάρξει νέα σχετική ανακοίνωση.

Η υποδοχή των ενδιαφερομένων για τη φιλοξενία τους στην Δομή, θα γίνεται κατά το διάστημα 7 μ.μ. – 9 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, κάρτα ασύλου κλπ).

Για  περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν κατά τις ώρες  8 π.μ – 3 μ.μ.  και 8 – 9 μ.μ. και σε έκτακτη ανάγκη μόνο, έως τις 10 μ.μ., στα τηλέφωνα: 2610342995, 2614400307.

Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) λειτουργεί το Υπνωτήριο στο πλαίσιο της Πράξης «Συνέχιση Δράσης Δομές Φιλοξενίας Αστέγων Δήμου Πατρέων: Υπνωτήριο» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027», ΕΣΠΑ 2021-2027, δράσεις ΕΚΤ.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 27 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
49ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, 6-12 Σεπτεμβρίου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας (DISFF) επιστρέφει φέτος με σύνθημα «Welcome Home!» και…

Ενδιαφέρουν 26 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φεστιβάλ Ρεματιάς 2026: Συνεχίζονται οι Νύχτες Αλληλεγγύης έως 19/9

Με νέο κύκλο εκδηλώσεων συνεχίζεται το Φεστιβάλ Ρεματιάς- Νύχτες Αλληλεγγύης 2026, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς…

Ενδιαφέρουν 24 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δυτικής Λέσβου: Έκθεση έργων τέχνης από τη συλλογή της Πινακοθήκης Μήθυμνας

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου διοργανώνουν στους εκθεσιακούς…