Άρθρο Localit 17 Ιανουαρίου, 2017

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις διακοπές νερού λόγω κακοκαιρίας στη Θεσσαλονίκη

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τις διακοπές νερού στη Θεσσαλονίκη από τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Λάμπρος Τσόγκας, προκειμένου να διερευνηθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της κοινώς επικίνδυνης βλάβης και της έκθεσης σε κίνδυνο.

‘Οπως έγινε γνωστό, ο κ.Τσόγκας ζητά να διερευνηθεί κατά πόσο υπήρχε όντως ανάγκη διακοπών στην ύδρευση από πλευράς της ΕΥΑΘ ΑΕ, ποια προληπτικά μέτρα ελήφθησαν για την αποτροπή τους και αν ήταν ορθός ο προγραμματισμός και η κατανομή του χρόνου κατά τον οποίο συγκεκριμένες περιοχές έμειναν χωρίς νερό.
Ζητά επίσης να προσδιοριστούν ο τρόπος και η ορθότητα, καθώς και η προηγούμενη λήψη των προληπτικών μέτρων για τις διακοπές ύδρευσης σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, με προσκομιδή των απαιτούμενων εγγράφων από την ΕΥΑΘ ΑΕ. Την έρευνα θα φέρει εις πέρας πταισματοδίκης.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 19 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Συγχαρητήριο μήνυμα για τη βράβευση του Μόσχου Μορφακίδη-Φυλακτού

Ο Δήμος Δράμας εκφράζειτα θερμά του συγχαρητήρια προς τον διακεκριμένο Δραμινό πανεπιστημιακό και νεοελληνιστή Μόσχο…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…