Άρθρο Localit 26 Ιουνίου, 2015

Παράταση για τη ρύθμιση των 100 δόσεων έως τις 15 Ιουλίου

valavaniΠαρατείνεται έως τις 15 Ιουλίου η προθεσμία ένταξης στη ρύθμιση των 100 δόσεων με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου η ρύθμιση για παράταση της προθεσμίας θα κατατεθεί, με τροπολογία, την Παρασκευή στο σχέδιο νόμου «Μέτρα για την ανακούφιση των ΑμεΑ, την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και συναφή ασφαλιστικά ζητήματα».

Το υπουργείο επισημαίνει ότι η τροπολογία αυτή είναι «ανταπόκριση της κυβέρνησης στα χιλιάδες μηνύματα πολιτών, που κατέκλυσαν το Υπουργείο Οικονομικών τις τελευταίες ημέρες. Ανταποκρίνεται επίσης στην ανάγκη διευκόλυνσης της φορολογικής διοίκησης, στην οποία  εκκρεμούν χιλιάδες υποθέσεις σε διάφορες  φάσεις ελέγχου, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η ένταξη  στην ρύθμιση τουλάχιστον όσων απ’ αυτές βρίσκονται  στη τελική φάση».

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα στοιχεία, περίπου 750.000 φορολογούμενοι, κυρίως φυσικά πρόσωπα, αλλά και επιχειρήσεις, έχουν θέσει σε ρύθμιση ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 5,25 δισ. ευρώ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…