Άρθρο Localit 23 Αυγούστου, 2024

Παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας Δήμου Αγ. Δημητρίου στον Δήμο Μαραθώνα

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα αλληλεγγύης, παρέδωσε ανθρωπιστική βοήθεια στον Δήμο Μαραθώνα, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και στήριξης στους πληγέντες από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Η συγκέντρωση της βοήθειας, που περιελάβανε μεταξύ άλλων νερό, φαρμακευτικό υλικό, τροφές για ζώα και άλλα απαραίτητα είδη, πραγματοποιήθηκε μετά από  κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής Αγίου Δημητρίου. Τη δράση συντόνισε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίου Δημητρίου Μιχάλης Καραϊσκάκης, με τη  συνδρομή της ομάδας εθελοντών του Δήμου.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι χρέος όλων μας να δείξουμε αλληλεγγύη και να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε είναι μια μικρή ένδειξη της αλληλεγγύης μας και της αποφασιστικότητάς μας να σταθούμε όρθιοι απέναντι σε αυτήν την καταστροφή. Η βοήθεια που συγκεντρώθηκε είναι αποτέλεσμα  της συντονισμένης προσπάθειας των πολιτών και των εθελοντών του δήμου και αποδεικνύει ότι σε δύσκολους καιρούς, η αλληλεγγύη μπορεί να κάνει τη διαφορά», δήλωσε ο δήμαρχος Αγ. Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Αγίου Δημητρίου και τους πολίτες του για την άμεση ανταπόκρισή τους. «Η στήριξη αυτή μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια της αποκατάστασης και της ανασυγκρότησης», τόνισε.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με την Υφυπουργό Εργασίας Άννα Ευθυμίου

Θέματα υποδομών, χρηματοδότησης και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο τραπέζι της συνάντησης  Ο…

Ρεπορτάζ 11 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακές αναβαθμίσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ στην Ακρινή

Σε σημαντικές ενεργειακές παρεμβάσεις στην κοινότητα της Ακρινής προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, υλοποιώντας έργα συνολικού…

Ρεπορτάζ 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Παπαναστασίου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι Digital»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό στην…