Άρθρο Localit 30 Αυγούστου, 2024

Π. Φάληρο: Ενημέρωση Δήμου για περιστατικά εξαπάτησης δημοτών – Πρωτοβουλίες για την ασφάλεια

Την προσοχή των πολιτών για απόπειρες εξαπάτησης εφιστά ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, προσθέτοντας ότι έχει λάβει πρωτοβουλίες για την ασφάλεια στην πόλη. Ειδικότερα όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του:

«Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από το τμήμα ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, επιτήδειοι παρουσιάζονται ως υπάλληλοι του Δήμου μας και επιχειρούν να εισβάλουν σε σπίτια κατοίκων ισχυριζόμενοι ότι κάνουν διανομή φρούτων. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν λαμβάνει δράση καμία τέτοια πρωτοβουλία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και να ζητήσουμε από όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σε κάθε περίπτωση να επικοινωνούν με την Αστυνομία και να μην δίνουν πρόσβαση στα άτομα αυτά στην οικία τους».

Στην ίδια ανακοίνωση προσθέτει επίσης ότι, ύστερα από συνεργασία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και του Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν τακτικές περιπολίες, έλεγχοι και κοινές επιχειρήσεις αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να αντιμετωπιστεί κάθε είδους παραβατικότητα.

«Στο Πάρκο του Φλοίσβου, το Tae Kwo Do, την παραλία και σε άλλες περιοχές του Παλαιού Φαλήρου η αστυνόμευση για παράνομη κατάληψη δημοτικών χώρων, θέματα δημόσιας υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος είναι συνεχής. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχουν διενεργηθεί έλεγχοι σε περισσότερα από 600 άτομα και 100 οχήματα και έχουν απομακρυνθεί περισσότερα από 300 άτομα που προσπάθησαν να καταλάβουν κοινόχρηστους χώρους», αναφέρει.

«Η ασφάλεια αποτελεί θεμελιώδες αγαθό του πολίτη και απαραίτητη προϋπόθεση για την ποιότητα ζωής. Θα συνεχίσουμε τις πρωτοβουλίες και την συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κώστας Τσιάρας: Τα τρία στάδια της εθνικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στον πρωτογενή τομέα

Στα στάδια που αναπτύσσεται η εθνική στρατηγική  για την ολιστική διαχείριση των υδάτων και την…

Ενδιαφέρουν 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Κεφαλογιάννης: Δεν θα δοθεί περαιτέρω παράταση για τον καθαρισμό των οικοπέδων

Από 16 Ιουνίου ξεκινούν συστηματικοί έλεγχοι «Δεν πρόκειται να δοθεί καμία περαιτέρω παράταση για τον…

Ενδιαφέρουν 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Δωρεάν σεμινάρια «Γνωριμία με τη Ναυαγοσωστική» και «Α΄ Βοήθειες – ΚΑΡΠΑ» F

Ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα…