Άρθρο Localit 29 Οκτωβρίου, 2015

 “Ούτε ένας μετανάστης” δεν περνά παράνομα στη Βρετανία από το Καλαί, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ

σήραγγα της ΜάγχηςΟ Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ εξέφρασε σήμερα ικανοποίηση για την αποτελεσματικότητα των ενισχύσεων που έχουν σταλεί στο Καλαί, στο βορρά, για τη θωράκιση των συνόρων τονίζοντας ότι “ούτε ένας μετανάστης” δεν έχει καταφέρει να περάσει παράνομα στη Βρετανία από την Κυριακή.

“Από τις 25 του μηνός, ούτε ένας μετανάστης δεν έχει περάσει στη Βρετανία”, δήλωσε ο Καζνέβ κατά τη διάρκεια ακρόασης ενώπιον της εθνοσυνέλευσης και υπογράμμισε ότι μέσα σε μια εβδομάδα “μειώθηκαν από τις 1.300 στις 241″ οι παράνομες είσοδοι” ή οι απόπειρες παράνομης εισόδου μέσα στην υποθαλάσσια σήραγγα της Μάγχης στο Καλαί.

“Κινητοποιούμε τις αστυνομικές μας δυνάμεις για να στείλουμε σαφές μήνυμα στους διακινητές ότι δεν περνούν πλέον από το Καλαί”, όπου ο πληθυσμός της παραγκούπολης των μεταναστών, οι οποίοι ελπίζουν να φθάσουν στη Βρετανία, αυξήθηκε μέσα σε μερικές εβδομάδες σε 6.000 ανθρώπους”, τόνισε ο Καζνέβ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…