Άρθρο Localit 29 Ιουνίου, 2023

Ορκωμοσία εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στον Δήμο Μαλεβιζίου

Με έντεκα νέους μόνιμους υπαλλήλους ενισχύονται οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου, οκτώ εκ των οποίων ορκίστηκαν ήδη, ενώ τις επόμενες μέρες θα ορκιστούν τρεις ακόμα.

Πρόκειται για έντεκα υπαλλήλους στο  πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι σε Γάζι, Κρουσώνα και Τύλισο που η πρόσληψη τους στο Δήμο Μαλεβιζίου έγινε μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ.

«Νιώθουμε πραγματική συγκίνηση για τη μονιμοποίηση και ορκωμοσία στο Δήμο Μαλεβιζίου των εργαζόμενων του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι. Γιατί, από την πρώτη στιγμή κάναμε  τους αγώνες και τις αγωνίες τους, δικούς μας αγώνες και δικές μας αγωνίες. Καλωσορίζουμε με χαρά  τους 11 μόνιμους πια εργαζόμενους, που το προηγούμενο διάστημα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο ΔΟΚΑΠΠΑΜ, οι οποίοι με όλες τους τις δυνάμεις θα συμβάλουν στο τείχος αλληλεγγύης για τους δημότες του Μαλεβιζίου. Είναι τα στελέχη μας που στο πρώτο κύμα της πανδημίας αποτέλεσαν την ασπίδα προστασίας και φροντίδας όλων εκείνων που το είχαν ανάγκη στον υγειονομικό πόλεμο που βιώσαμε. Πλέον, ενισχύουν μόνιμα τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας. Δε σταματάμε να παλεύουμε για αντίστοιχη νομοθετική λύση και για τους εργαζόμενους μας στις δομές μέσω ΕΣΠΑ»,  δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά την ορκωμοσία των νέων υπαλλήλων, που έγινε παρουσία των Αντιδημάρχων Διοικητικών Υπηρεσιών Μαρίνας Βογιατζή και Οικονομικών Γρηγόρη Φασουλάκη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 13 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έκκληση Δήμου Βριλησσίων για λελογισμένη κατανάλωση νερού

Κάλεσμα στους πολίτες Βριλησσίων, να αποφεύγουν κάθε άσκοπη κατανάλωση νερού και να περιορίζονται στην λελογισμένη…

Ενδιαφέρουν 13 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τοποθετήθηκε το Seatrac στο Παράλιο Άστρος

Τοποθετήθηκε για ακόμα μια χρονιά από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το αυτόνομο σύστημα εισόδου –…

Ενδιαφέρουν 13 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πειραιά: Νέα δάπεδα σε αύλειους χώρους και εργασίες αναβάθμισης  σε Δημοτικά Σχολεία

Εργασίες αναβάθμισης  των αύλειων χώρων στα 14ο, 17ο, 27ο και 43ο Δημοτικά Σχολεία Πειραιά υλοποίησε…