Άρθρο Localit 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης κατά των συγχωνεύσεων σχολικών τμημάτων

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης στηρίζει δυναμικά το δίκαιο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης, που ζητά την ανάκληση της συγχώνευσης των τμημάτων τάξεων του σχολείου.

“Η αναγκαιότητα διατήρησης των υφιστάμενων τμημάτων είναι προφανής, καθώς πρόκειται για τάξεις που δημιουργήθηκαν εξ αρχής με στόχο την κάλυψη των ειδικών μαθησιακών αναγκών και διαγνωσμένων μαθησιακών δυσκολιών πολλών μαθητών, σύμφωνα με τις σχετικές γνωματεύσεις”,σημειώνει.

«Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, κατανοώντας την αγωνία των μαθητών και των οικογενειών τους, έδρασε άμεσα και συγκάλεσε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο όπου εκδόθηκε ομόφωνο ψήφισμα κατά των συγχωνεύσεων των τμημάτων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης, υποστηρίζοντας πλήρως το αίτημα για επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος και προσθέτει ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης θα συζητηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα εκτενέστερα και θα καθοριστούν οι επόμενες ενέργειες.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…