Άρθρο Localit 06 Ιουλίου, 2016

Ολοκληρώθηκε η κατανομή επιτυχόντων ΑΣΕΠ 1997-98

προσλήψεις γιατρώνΤέλος στην περιπέτεια των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ 1997-8 καθώς την Τρίτη, ολοκληρώθηκε  και ανακοινώθηκε η κατανομή των 434 ΠΕ και των 243 ΤΕ, ενώ μέχρι την Πέμπτη  θα ανακοινωθεί και η κατανομή των πάνω από 1.000 ΔΕ.

Νοσοκομεία  και τα Δικαστήρια αιμοδοτούνται καθοριστικά, έχουν άλλωστε και μεγάλη ανάγκη προσωπικού. Έτσι:

  • από τους 434 ΠΕ το 47% επέλεξε και θα στελεχώσει τα δικαστήρια, το 20% υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας και του ΙΚΑ, το 11.6% τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, το 6.7% τις υπηρεσίες Ασύλου, το 14% υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού.
  • από τους 243 ΤΕ το 52% επέλεξε και θα στελεχώσει τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, το 19.3% τα δικαστήρια, το 16.6% το υπουργείο Εργασίας και το ΙΚΑ, το 12% τις Υπηρεσίες Ασύλου.
  • τέλος, από τους 1.000 και πλέον ΔΕ το 72.3% επέλεξε και θα στελεχώσει Νοσοκομεία, Κέντρα υγείας και υπηρεσίες Υπ.Υγείας, το 15.5% το Υπ.Εργασίας, το 6.6% τα δικαστήρια.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδικάζει την Ελλάδα για παραλείψεις στη διαχείριση κινδύνων πλημμύρας σε 14 υδατικά διαμερίσματα

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδικάζει για πρώτη φορά την Ελλάδα λόγω της παράλειψής της…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Μια δημοτική υπάλληλος έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί…

Ρεπορτάζ 05 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ: Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών…