Άρθρο Localit 18 Ιανουαρίου, 2022

Οι «πράσινες» μεταφορές και η συμβολή των δήμων στο επίκεντρο της συνάντησης του υφυπουργού Μεταφορών με τον δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού

Η προώθηση των «πράσινων» μεταφορών συζητήθηκε κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Μιχάλης Παπαδόπουλος, με τον δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού και πρόεδρο του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ηλία Αποστολόπουλο.

Ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον κ. Αποστολόπουλο για την πολιτική του υπουργείου στους τομείς της προώθησης της ηλεκτροκίνησης και των εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης και συνολικά για τη στρατηγική που αφορά στις «πράσινες» μεταφορές, ενώ συζητήθηκε η συμβολή των δήμων σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα.

Επίσης, συζητήθηκαν η ανάπτυξη των σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και τα χρηματοδοτικά εργαλεία για τη μετάβαση στη νέα εποχή στον τομέα των μεταφορών.

Ο κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε τον κ. Παπαδόπουλο ότι σύντομα ο δήμος θα καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες πρόταση για την επικαιροποίηση της άδειας και την αναδιοργάνωση της δημοτικής συγκοινωνίας Παπάγου-Χολαργού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψηφιακό ιστορικό μουσείο στην Ασπροβάλτα

Εφοδιασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, θα είναι το Ψηφιακό Ιστορικό Μουσείο Δήμου Βόλβης, που…

Με μια ματιά 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Πράσινο φως» στο δήμο Κοζάνης για την έναρξη των έργων ΣΔΙΤ

«Πράσινο φως» για την υλοποίηση των έργων ΣΔΙΤ του Δήμου Κοζάνης δίνεται με τη δημοσίευση…

Με μια ματιά 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Χαλκιδέων: Σεμινάριο θεατρικού παιχνιδιού για τη διαφορετικότητα σε παιδικούς σταθμούς

O Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.), σε συνεργασία με το Εργαστήρι Πολιτιστικής…