Άρθρο Localit 22 Δεκεμβρίου, 2012

Οι δημότες στηρίζουν το κοινωνικό παντοπωλείο Παλλήνης

Τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα  για αναξιοπαθούντες πολίτες συγκέντρωσαν οι δημότες της Παλλήνης οι οποίοι ευαισθητοποιήθηκαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου και της ομάδας κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Εξωραϊστικοί και Πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης, σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επιχειρήσεις αλλά και απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στο κτίριο που στεγάζεται το κοινωνικό παντοπωλείο στην οδό Μιαούλη 28 και παρέδωσαν μεγάλες ποσότητες προϊόντων τα οποία και διανεμηθούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σύμφωνα με στοιχεία του δήμου στο κάλεσμα που απηύθυνε ανταποκρίθηκαν μεταξύ άλλων: το 1ο Δημοτικό Ανθούσας, 8ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης, 5ο Δημοτικό Παλλήνης,1ο Γυμνάσιο Γέρακα, 7ο Δημοτικό Παλλήνης , 6Ο Δημοτικό Γέρακα, το Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης, το 2ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης, το Εσπερινό Παλλήνης το 2ο Γυμνάσιο Παλλήνης, το 3ο Νηπιαγωγείο Γέρακα, το 3ο Δημοτικό Κάντζα Παλλήνης , το 4ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης, το 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης, το 3ο Γυμνάσιο Γέρακα, ο Σύλλογος Κρητών Γέρακα, ο Σύλλογος Γυναικών Εργάνη, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ανθούσας, εκπρόσωποι του οικισμού Λόφου Εντισον. Αρκετές επιχειρήσεις προσέφεραν χριστουγεννιάτικα γλυκά, μπανάνες και πορτοκάλια.

Στο έργο της συλλογής καθώς και της απογραφής των προϊόντων που συγκεντρώθηκαν, βοήθησαν οι εθελοντές του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης που διαχρονικά στηρίζουν τις δράσεις του Δήμου Παλλήνης.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…