Άρθρο Localit 05 Οκτωβρίου, 2017

Ο Γ. Πατούλης ζητά από τους δήμους να ενημερώσουν την ΚΕΔΕ για τις αποφάσεις τους σχετικά με τη μεταφορά αποθεματικών στην ΤτΕ

Να γνωστοποιήσουν άμεσα οι δήμοι στην ΚΕΔΕ τις αποφάσεις των δημοτικών τους συμβουλίων σχετικά με τη μεταφορά των αποθεματικών τους στην Τράπεζα της Ελλάδας, ζητά ο πρόεδρος Γ. Πατούλης με επιστολή του.

Ειδικότερα, επισημαίνει ότι η γνωστοποίηση των αποφάσεων που έχουν ληφθεί θα συμβάλουν στην προσπάθεια του καλύτερου συντονισμού των επόμενων  ενεργειών της ΚΕΔΕ.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής προς τους δημάρχους όλης της χώρας:

«Όπως γνωρίζετε, με σχετικό έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, επανήλθε στο προσκήνιο η απαίτηση της Κυβέρνησης να μεταφέρουμε τα αποθεματικά των Δήμων μας στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Γνωρίζετε επίσης ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ με απόφασή του επικαιροποίησε την προηγούμενη σχετική απόφαση Συνεδρίου μας, αρνούμενο την υποχρεωτική μεταφορά των όποιων αποθεματικών μας.

Ήδη αρκετοί συνάδελφοι αποστέλλουν στην ΚΕΔΕ τις αποφάσεις των Δημοτικών τους Συμβουλίων  με τις οποίες ομόφωνα μέχρι στιγμής αποδέχονται την πρότασή μας.

Προκειμένου να γνωρίσουμε τις απόψεις όλων σας, έτσι ώστε να συντονίσουμε τις ενέργειές μας στη συνέχεια, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας αποστείλετε όλοι τις σχετικές αποφάσεις των Δημοτικών σας Συμβουλίων το συντομότερο δυνατό».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Μystreet»: Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για καταγγελία αυθαίρετης κατάληψης κοινόχρηστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα

Οι δήμοι θα καταχωρίσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα «Μητρώο Καταχώρισης Αδειών Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων», το οποίο…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη για τις ανάγκες και τα προβλήματα των δομών κοινωνικής μέριμνας στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Οι ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαντορίνη: Έρευνα του ΕΚΠΑ για τον εντοπισμό περιοχών αυξημένου κατολισθητικού κινδύνου

Συστηματική έρευνα στο ανάγλυφο της Σαντορίνης διεξάγει η Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων του…