Άρθρο Localit 23 Μαρτίου, 2023

Ο Δήμος Σερρών συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»

Στην παγκόσμια δράση «Η Ώρα της Γης», που διοργανώνεται από το WWF το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, στις 20:30, συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Σερρών, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη σωτηρία του πλανήτη μας.

Στο πλαίσιο, αυτό ο Δήμος Σερρών θα σβήσει συμβολικά για μία ώρα από τις 20.30 έως τις 21.30 τα φώτα στο κτήριο του Δημαρχείου.

Παράλληλα, καλεί όλους τους Δημότες να συμμαχήσουν στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή σβήνοντας τα φώτα στα σπίτια τους για μία ώρα.

Η «Ώρα της Γης» που ξεκίνησε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας το 2007, είναι μια παγκόσμια συμβολική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο, το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου από τη διεθνή περιβαλλοντική οργάνωση WWF σε περισσότερες από 180 χώρες.

Η συμμετοχή συνίσταται κατ’ αρχάς στο ταυτόχρονο σβήσιμο του φωτισμού εμβληματικών μνημείων και κτιρίων παγκοσμίως, μια συμβολική ενέργεια που σηματοδοτεί τη στήριξη αρχηγών κρατών, κυβερνήσεων, τοπικών φορέων και κοινοτήτων, οργανώσεων της κοινωνίας πολιτών και επιχειρήσεων, στον αγώνα για την προστασία της φύσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 01 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συντηρούνται και βελτιώνονται οι ποδηλατόδρομοι Λίμνης Πλαστήρα

Στην συντήρηση και βελτίωση των ποδηλατοδρόμων στις Δημοτικές Ενότητες Νεβρόπολης Αγράφων και Πλαστήρα, προχωρά ο…

Ενδιαφέρουν 01 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινάει η ανάπλαση του Ποταμού Αντικυθήρων

Τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων οικισμού Ποταμού Αντικυθήρων και συνοδευτικές εργασίες», που…

Ενδιαφέρουν 01 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ορκωμοσία υπαλλήλων του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Θηβαίων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου, η επίσημη ορκωμοσία των μόνιμων υπαλλήλων του προγράμματος «Βοήθεια στο…