Άρθρο Localit 04 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συγκεντρώνει σχολικά είδη για τoυς μαθητές των σχολείων

Σχολικά είδη για τις ωφελούμενες οικογένειες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του, συγκεντρώνει ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, ο  δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου, καλεί τους πολίτες και τις εταιρίες που το επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη, καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, από την Πέμπτη 5, έως και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 08.00 το πρωί έως και τις 19.00 το απόγευμα στο Δημαρχείο Μοσχάτου (Κοραή 36 & Αγίου Γερασίμου) και στο π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου).

Τα σχολικά αυτά είδη, με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, θα δοθούν σε οικογένειες που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις ανάγκες σε γραφική ύλη για τη νέα σχολική χρονιά.

«Κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, συγκεντρώνουμε, σε μία προσφορά αγάπης, σχολικά είδη για τις οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους. Στόχος μας είναι να μη μείνει κανείς μαθητής χωρίς τα απαραίτητα εφόδια για το σχολείο του. Η δική σας προσφορά σε αυτή την προσπάθεια είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Μία τσάντα, μία κασετίνα, τετράδια, γραφική ύλη, ό,τι μπορεί ο καθένας μας, μπορεί να δώσει σε ένα παιδί το χαμόγελο στο πρόσωπο και την πεποίθηση πως δεν είναι μόνο του, χωρίς στήριξη, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένειά του», δήλωσε ο Α. Ευθυμίου.

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαύδος: Ξεκίνησε η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης

Ξεκίνησε στη Γαύδο η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης, που έχει…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναγκαία η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων για την τοπική ανάπτυξη

Ημερίδα με θέμα «Κλιματική Αλλαγή Υδάτινα Οικοσυστήματα και Τοπική Ανάπτυξη» αύριο Σάββατο 26 Απριλίου  στο…