Άρθρο Localit 16 Μαΐου, 2022

Ο δήμος Λειψών καλεί τους επισκέπτες για διακοπές στη φύση και χωρίς ξαπλώστρες

Αυθεντικό τρόπο διακοπών με οικολογική συνείδηση χωρίς περιττές πολυτέλειες και χωρίς τις ξαπλώστρες σε παραλίες προτείνουν στους επισκέπτες του νησιού δήμος και επαγγεματίες, ενώ μέσα από όμορφα βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=I7V8AV2Rk5c παροτρύνουν τους ταξιδιώτες να απολαύσουν τις ανέσεις που προσφέρει απλόχερα η φύση.

Στο ίδιο πνεύμα, οι Λειψοί είναι ιδανικοί για εξερεύνηση χωρίς αυτοκίνητο αλλά και για διακοπές σε «ιδιωτικά» νησάκια με φυσικές «πισίνες», αντί για πολυτελή resorts. Μάλιστα μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού και πανδημίας, ο δήμος καλεί τους «διαβασμένους» ταξιδιώτες του προορισμού να αφήσουν στην άκρη για λίγο την τεχνολογία και να ζήσουν το νησί της Καλυψούς, παρέα με ένα βιβλίο.

«Στους Λειψούς εφαρμόζουμε μια τακτική πρωτοποριακή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αφαιρούμε τα περιττά και κρατάμε την ουσία. Υποστηρίζουμε έμπρακτα την αντικατάσταση των πλαστικών, την ʺκατάργησηʺ της ξαπλώστρας αλλά και την αποφυγή χρήσης του αυτοκίνητου λόγω των μικρών μας αποστάσεων. Στους Λειψούς, αισθάνεσαι… πλήρης, όπως λέει και το κάλεσμα μας εφέτος», δηλώνει ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 07 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κόνιτσας: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στο Κεφαλοχώρι

Ο Δήμος Κόνιτσας διοργανώνει μαζί με τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, το Υπουργείο…

Ενδιαφέρουν 07 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γιορτή της Μητέρας στο Άλσος Περιστερίου με δράσεις για όλη την οικογένεια

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει την Κυριακή 10 Μαΐου 2026, στο Άλσος Περιστερίου, μια ολοήμερη γιορτή…

Ενδιαφέρουν 07 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δελφών: Τριήμερες εκδηλώσεις για την 205η επέτειο της Μάχης στο Χάνι της Γραβιάς

Ο Δήμος Δελφών και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε. Φωκίδας τιμούν, με επετειακές εκδηλώσεις…