Άρθρο Localit 19 Ιουλίου, 2019

Ο δήμος Κερατσινίου -Δραπετσώνας για την κατάρρευση μέρους του ταινιόδρομου “του Κράκαρη”

Κατέρρευσε μέρος του ταινιόδρομου «του Κράκαρη» στη Δραπετσώνα που βρίσκεται στην Πύλη Ε1 του λιμανιού του Πειραιά.

Ο ταινιόδρομος έχει μήκος 100 μέτρα και βρίσκεται στη θέση Κράκαρη, στην περιοχή των παλαιών Λιπασμάτων.

Όπως ενημερώνει ο δήμος  Κερατσινίου –Δραπετσώνα, ο οποίος απαντά «σε ανυπόστατες ειδήσεις», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του –

ο Δήμος το πρόβλημα της πτώσης μέρους του ταινιόδρομου «του Κράκαρη» στη Δραπετσώνα και ενήργησε ασφαλίζοντας και αποκλείοντας το σημείο, αμέσως μετά από τον σεισμό και ώρες πριν από το «έγκριτο ρεπορτάζ» του σταθμού.

Επίσης, ενημερώνει όλους τους πολίτες ότι «στον δήμο από τα πρώτα λεπτά έχει ενεργοποιηθεί το κέντρο επιχειρήσεων, του οποίου προΐσταται ο δήμαρχος, Χρήστος Βρεττάκος. Το τηλέφωνο του δημάρχου λειτουργεί κανονικά και τα τηλέφωνα των υπηρεσιών έχουν κοινοποιηθεί στο κοινό. Τέλος, ίσως να ήταν χρήσιμο να επισημάνουμε «για τις ανάγκες του ρεπορτάζ» ότι ο ταινιόδρομος «του Κράκαρη» παραμένει στην ιδιοκτησία της εταιρείας COSCO.

Ελπίζουμε σε μία πιο εποικοδομητική συνεργασία στο μέλλον με τους φορείς της ενημέρωσης των πολιτών».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράταση έως τις 15 Ιουνίου για τον καθαρισμό των οικοπέδων

Την παράταση έως τις 15 Ιουνίου για τη διαδικασία καθαρισμού των οικοπέδων ανακοίνωσε σε δηλώσεις…

Ρεπορτάζ 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τη δημιουργία δικτύου μονοπατιών στα Βόρεια Τζουμέρκα

Συνολικά 18 σηματοδοτημένες πεζοπορικές διαδρομές, μήκους 41,4 χλμ. περίπου, θα αποκτήσει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων…

Ενδιαφέρουν 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ιωαννιτών: Εγκρίθηκε από το ΔΣ το πρόγραμμα δράσεων τουριστικής προβολής για το 2025

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιωαννιτών ενέκρινε, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το ετήσιο πρόγραμμα…