Άρθρο Localit 19 Ιουλίου, 2019

Ο δήμος Κερατσινίου -Δραπετσώνας για την κατάρρευση μέρους του ταινιόδρομου “του Κράκαρη”

Κατέρρευσε μέρος του ταινιόδρομου «του Κράκαρη» στη Δραπετσώνα που βρίσκεται στην Πύλη Ε1 του λιμανιού του Πειραιά.

Ο ταινιόδρομος έχει μήκος 100 μέτρα και βρίσκεται στη θέση Κράκαρη, στην περιοχή των παλαιών Λιπασμάτων.

Όπως ενημερώνει ο δήμος  Κερατσινίου –Δραπετσώνα, ο οποίος απαντά «σε ανυπόστατες ειδήσεις», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του –

ο Δήμος το πρόβλημα της πτώσης μέρους του ταινιόδρομου «του Κράκαρη» στη Δραπετσώνα και ενήργησε ασφαλίζοντας και αποκλείοντας το σημείο, αμέσως μετά από τον σεισμό και ώρες πριν από το «έγκριτο ρεπορτάζ» του σταθμού.

Επίσης, ενημερώνει όλους τους πολίτες ότι «στον δήμο από τα πρώτα λεπτά έχει ενεργοποιηθεί το κέντρο επιχειρήσεων, του οποίου προΐσταται ο δήμαρχος, Χρήστος Βρεττάκος. Το τηλέφωνο του δημάρχου λειτουργεί κανονικά και τα τηλέφωνα των υπηρεσιών έχουν κοινοποιηθεί στο κοινό. Τέλος, ίσως να ήταν χρήσιμο να επισημάνουμε «για τις ανάγκες του ρεπορτάζ» ότι ο ταινιόδρομος «του Κράκαρη» παραμένει στην ιδιοκτησία της εταιρείας COSCO.

Ελπίζουμε σε μία πιο εποικοδομητική συνεργασία στο μέλλον με τους φορείς της ενημέρωσης των πολιτών».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 11 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε το 3ο Συνέδριο Πολιτικής Προστασίας & Έξυπνων Πόλεων

Πάνω από 30 στελέχη της Αυτοδιοίκησης και ειδικοί ανέδειξαν καλές πρακτικές, τεχνολογίες και προκλήσεις για…

Ενδιαφέρουν 10 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βραβεία Φιλοζωίας 2025 – Ηρωικές Καρδιές

Η πρώτη μεγάλη τελετή απονομής των «Βραβείων Φιλοζωίας 2025 – Ηρωικές Καρδιές», μια πρωτοβουλία της…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3

Θεσσαλονίκη 8.12.2025     Ανακοίνωση – Δήλωση   Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…