Άρθρο Localit 01 Δεκεμβρίου, 2021

Ο δήμος Ηρακλείου Αττικής γεμίζει την πόλη με Χριστουγεννιάτικο φως

Χριστουγεννιάτικα φώτα άναψαν στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής σημαίνοντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πόλη, στην αγορά και στη διάθεση των δημοτών.

Η  «επίσημη» έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων θα γίνει με το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων του Δήμου, παραδοσιακά, σε δύο σημεία της πόλης  αύριο Πέμπτη 2/12 στις 18.30 στην πλατεία του Αγίου Λουκά και την Παρασκευή 3/12 στις 18.30 στην κεντρική πλατεία.

Την Πέμπτη το άναμμα του δέντρου θα συνοδεύσουν οι μελωδίες από τις χορωδίες του ναού του Αγίου Λουκά, του Αγίου Γεωργίου και η παιδική χορωδία του Saint Joseph. Την Παρασκευή στην κεντρική πλατεία, αντίστοιχα, κάλαντα θα τραγουδήσουν ο Σύνδεσμος Κρητών Ηρακλείου, ο Σύλλογος Μεσσηνίων, η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση κ.α. Παράλληλα, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ηρακλείου έχει ετοιμάσει κάρτες με ευχές τις οποίες θα μοιράζει και τις δύο ημέρες στον κόσμο που θα περάσει από το άναμμα των δέντρων, για να διαλέξει ο καθένας αυτή που του ταιριάζει και να την κρεμάσει στο «δέντρο των ευχών».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 23 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων

Από σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου, έως και την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, το Κοινωνικό Παντοπωλείο…

Με μια ματιά 23 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Χαλκιδέων: Με απόφαση δημάρχου παύεται αντιδήμαρχος

Με απόφαση της δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, παύεται από τη θέση της αντιδημάρχου Υγείας, Πρόνοιας,…

Με μια ματιά 23 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φλώρινας: Η κατασκευή διυλιστηρίου στο φράγμα Τριανταφυλλιάς, λύση στο πρόβλημα υδροδότησης

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εντάχθηκε το έργο κατασκευής διυλιστηρίου στο φράγμα της…