Άρθρο Localit 04 Οκτωβρίου, 2022

Ο δήμος Φλώρινας στηρίζει το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το κόστος θέρμανσης

Με μέλη της Επιτροπής Αγώνα του συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας για το κόστος της θέρμανσης, συναντήθηκε ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης.

Ο κ. Γιαννάκης εξέφρασε την πλήρη και έμπρακτη στήριξη της δημοτικής αρχής στα αιτήματα των διοργανωτών, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η μαζική συμμετοχή των πολιτών θα αποτελέσει ένα ακόμη δυνατό χαρτί στα χέρια των φορέων προκειμένου να διεκδικήσουν και να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Κώστας Σιάκος, η πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Μαρία Νεοκαζιώτη και η πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου Διαμάντω Κρητικού, καθώς και ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Παναγιώτης Νώτας.

Το συλλαλητήριο πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου και ώρα  5:00 μμ. με αίτημα τη μείωση φόρων στον πετρέλαιο θέρμανσης και επιδότηση άλλων μορφών θέρμανσης. Σημείο συνάντησης την  Κεντρική Πλατεία Φλώρινας. Συμμετέχουν οι παραγωγικοί, συνδικαλιστικοί και μαζικοί φορείς της περιοχής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 06 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην τελική ευθεία το «Σπίτι Τρικαλινών Δημιουργών» στο Βαρούσι

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πρωτοπόρο και καινοτόμο «Σπίτι Τρικαλινών Δημιουργών», που δημιούργησε ο Δήμος…

Ενδιαφέρουν 06 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αιγάλεω: Ξεκινά το πρόγραμμα στειρώσεων και περίθαλψης αδέσποτων γατών

Ο Δήμος Αιγάλεω ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος στειρώσεων και περίθαλψης αδέσποτων γατών μέσω του…

Ενδιαφέρουν 04 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026 στον Δήμο Αρταίων

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026» του Δήμου Αρταίων συνεχίζεται με δράσεις που απλώνονται σε γειτονιές, κοινότητες…