Άρθρο Localit 04 Οκτωβρίου, 2022

Ο δήμος Φλώρινας στηρίζει το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το κόστος θέρμανσης

Με μέλη της Επιτροπής Αγώνα του συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας για το κόστος της θέρμανσης, συναντήθηκε ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης.

Ο κ. Γιαννάκης εξέφρασε την πλήρη και έμπρακτη στήριξη της δημοτικής αρχής στα αιτήματα των διοργανωτών, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η μαζική συμμετοχή των πολιτών θα αποτελέσει ένα ακόμη δυνατό χαρτί στα χέρια των φορέων προκειμένου να διεκδικήσουν και να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Κώστας Σιάκος, η πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Μαρία Νεοκαζιώτη και η πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου Διαμάντω Κρητικού, καθώς και ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Παναγιώτης Νώτας.

Το συλλαλητήριο πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου και ώρα  5:00 μμ. με αίτημα τη μείωση φόρων στον πετρέλαιο θέρμανσης και επιδότηση άλλων μορφών θέρμανσης. Σημείο συνάντησης την  Κεντρική Πλατεία Φλώρινας. Συμμετέχουν οι παραγωγικοί, συνδικαλιστικοί και μαζικοί φορείς της περιοχής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 27 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Οι βασικοί άξονες του προγραμματισμού για το 2026

Τους βασικούς στόχους και τις προτεραιότητες του για το 2026 παρουσιάζει ο Δήμος Νισύρου. Στο…

Ενδιαφέρουν 26 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κακοκαιρία και αποκατάσταση ζημιών: Αυτοψίες και αποζημιώσεις σε συνεργασία με τους Δήμους

Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε το πλαίσιο και το χρονοδιάγραμμα ενεργειών για…

Ενδιαφέρουν 08 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ για ασφαλείς και ανθεκτικούς Δήμους στην Κεντρική Μακεδονία

Με πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), σε συνεργασία με τον Δήμος Ωραιοκάστρου, την…