Άρθρο Localit 21 Απριλίου, 2022

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εκσυγχρονίζει τον μηχανοκίνητο στόλο του

Σε ανανέωση και εκσυγχρονισμό του μηχανοκίνητου στόλου του προχωρά ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, καθώς κρίνεται «γερασμένο» το σύνολο των οχημάτων που διαθέτει τώρα. Στο πλαίσιο αυτό, η δημοτική Αρχή παρέλαβε επτά νέα ημιφορτηγά οχήματα κι ένα σάρωθρο, το οποίο αποκτήθηκε μέσω το προγράμματος «Φιλόδημος». Όλα τα οχήματα τέθηκαν άμεσα στη διάθεση των υπηρεσιών του δήμου.

Η ανανέωση του στόλου θα συνεχιστεί, καθώς έχει προβλεφθεί και η παραλαβή τριών απορριμματοφόρων, ενός καδοπλυντηρίου, ενός βυτιοφόρου πολλαπλών χρήσεων, ενός φορτωτή εκσκαφέα, ενός φορτηγού τετραξονικού με ανυψωτικό μηχανισμό τύπου γάντζου κι ενός φορτηγού αυτοκινήτου με ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα και υδραυλικό γερανό με αρπαγή.

 Στόχος της δημοτικής Αρχής είναι τα οχήματα αυτά να μπορούν, πέραν των άλλων, να ανταπεξέλθουν και στις έκτακτες δυσκολίες που προκύπτουν από έντονα καιρικά φαινόμενα. Για παράδειγμα, τα ημιφορτηγά οχήματα που ήδη παρέλαβε ο δήμος, έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν πάνω τους εκχιονιστικά εργαλεία για την αντιμετώπιση και των ακραίων καιρικών φαινομένων.

«Προχωρήσαμε στην αγορά αυτών των οχημάτων, αλλά και του ενός σαρώθρου, με μοναδικό γνώμονα τις ανάγκες του δήμου και των δημοτών μας. Είμαι σίγουρος ότι τα νέα οχήματα, που βρίσκονται από σήμερα στη διάθεση των κατοίκων, θα μπορέσουν να βοηθήσουν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και των αναγκών των υπηρεσιών του δήμου μας, στον τομέα της καθαριότητας, των έργων, της Πολιτικής Προστασίας και όπου αλλού απαιτηθεί», τόνισε κατά την παραλαβή ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς και πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για να εξοπλίσουμε την πόλη μας, να την αναβαθμίσουμε και να την κάνουμε ακόμα καλύτερη».

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 23 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση – διαβούλευση για τη μελέτη αξιοποίησης του κτιριακού αποθέματος των καπναποθηκών στην Καβάλα

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Μελέτη αξιοποίησης του κτιριακού αποθέματος των καπναποθηκών στην Καβάλα», ο…

Ενδιαφέρουν 23 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Η.Ν. Ψαρών: Πολύ σημαντική αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με Βολισσό και Πειραιά

Αναβαθμίζεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ηρωικής Νήσου Ψαρών με τη Βολισσό και τον Πειραιά καθώς…

Ενδιαφέρουν 23 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράταση αιτήσεων έως 2/10 για τις 300 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας ανέργων 30 ετών και άνω στην Αττική

Παρατείνεται, μέχρι την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022, στις 23:59, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για…