Άρθρο Localit 16 Ιουνίου, 2022

Ο Δήμος Αγ. Αναργύρων-Καματερού στο έργο “Think Global, Act Global”

Διαδικτυακή συνάντηση για το έργο “Think Global Act Local” στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CERV στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού ως εταίρος, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/6. Στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών βάσει καινοτόμων, ευρωπαϊκών προτύπων.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνάντησης παρουσιάστηκε το Εσωτερικό Συμφωνητικό μεταξύ των εταίρων (Partnership Agreement) και υπήρξε ομόφωνη απόφαση για την υπογραφή του. Επιπλέον, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν αφενός στη διοργάνωση των εταιρικών συναντήσεων και αφετέρου σε ζητήματα χρηματοδότησης με στόχο την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων κατά την υλοποίηση του έργου.

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού συμφώνησε να αναλάβει τη διοργάνωση της δεύτερης εταιρικής συνάντησης η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2022. Παράλληλα, ο Δήμος ανέλαβε την τακτική ενημέρωση της επίσημης ιστοσελίδας του έργου με υλικό που αφορά τις δραστηριότητές του στο πλαίσιο της δράσης. Στόχος είναι η έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση των Ευρωπαίων πολιτών και η διάχυση των αποτελεσμάτων.

“Ο Δήμος, υιοθετώντας ένα εξωστρεφές προφίλ επιδιώκει την ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο μέσω καινοτόμων ευρωπαϊκών πρακτικών έχοντας ως γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την πολυδιάστατη ανάπτυξη της κοινωνίας”, όπως επισημαίνει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 07 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επαναλειτουργεί ο δημοτικός κινηματογράφος «Νέα Ελβετία»

Ο δημοτικός κινηματογράφος Βύρωνα “Νέα Ελβετία”  από αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, λειτουργεί  πλέον κανονικά. Ολοκληρώθηκαν από…

Ενδιαφέρουν 07 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στα καλύτερα τουριστικά χωριά του κόσμου το Σουφλί

Στα καλύτερα τουριστικά χωριά του κόσμου κατατάχθηκε το Σουφλί στον κορυφαίο Διαγωνισμό “Best Tourism Villages” …

Ενδιαφέρουν 07 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τη στήριξη των ελαιοπαραγωγών ζητά ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου

Την επαρκή στήριξη των ελαιοπαραγωγών από τα ευρωπαϊκά ταμεία ζητά το δημοτικό συμβούλιο του δήμου…