Άρθρο Localit 02 Νοεμβρίου, 2022

Ο Δήμος Αχαρνών εκσυγχρονίζει τα ΚΕΠ του 

Στην αποδοχή ποσού 256.535,76 ευρώ από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την αναβάθμιση των ΚΕΠ, προχώρησε ο Δήμος Αχαρνών, στο πλαίσιο του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ».

Με τη χρηματοδότηση, που εγκρίθηκε και από την οικονομική επιτροπή του Δήμου, εξασφαλίζεται τόσο τη λειτουργική, όσο και η αισθητική αναβάθμιση των ΚΕΠ Αχαρνών και η μετάβαση σε έναν πιο σύγχρονο και άμεσο τρόπο εξυπηρέτησης.

“Από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος Αχαρνών ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Υπουργείου και κατέθεσε πρόταση δράσης για την αναβάθμιση των ΚΕΠ με στόχο τον εκσυγχρονισμό των κτιρίων αλλά και των υποδομών των Κέντρων ώστε να προσφέρουν πιο αναπτυγμένες δυνατότητες στην εξυπηρέτηση των πολιτών”, τονίζει ο Δήμος σχετικά και προσθέτει ότι: “Το πρόγραμμα «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» προβλέπει για τα ΚΕΠ της πόλης μας, προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών και tablet, σύστημα προτεραιότητας των επισκεπτών που θα απλοποιήσει τη διαδικασία της εξυπηρέτησης και θα μειώσει το χρόνο αναμονής καθώς  και ανακαίνιση κτηριακών εγκαταστάσεων ώστε οι χώροι υποδοχής να πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και να εξυπηρετούν αποτελεσματικά τους πολίτες”.

Αναφέρεται επίσης στη στενή συνεργασία τόσο του δημάρχου Σπ. Βρεττού, όσο και του αρμόδιου αντιδημάρχου Δ. Κωφού, με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κ. Πιερρακάκη και τον υφυπουργό Θ. Λιβάνιο για την άμεση υλοποίηση ενός μεγάλου έργου που εισάγει σύγχρονες και απλοποιημένες διαδικασίες στα ΚΕΠ.

“Θέλουμε οι πολίτες μας να διευκολύνονται στην καθημερινότητά τους και στις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες», τόνισε ο δήμαρχος Αχαρνών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 23 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΕΝ: Ξεκινά το «Εξοικονομώ-Σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης»

Εντός των επόμενων μηνών προχωρά η κυβέρνηση στην υπουργική απόφαση προκήρυξης της δράσης «Εξοικονομώ-Σύνδεση με…

Ενδιαφέρουν 23 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συγκέντρωση Πασχαλινών δώρων σε Ελληνικό-Αργυρούπολη

Με σύνθημα «Μπες και φέτος στο ρόλο σου! Γίνε Νονός» το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και…

Ενδιαφέρουν 23 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συναντήσεις με τις δημοτικές αρχές του Κινήματος Διάσωσης και Επαναλειτουργίας του Σιδηροδρόμου της Πελοποννήσου

Σειρά επαφών με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποιεί το Κίνημα Διάσωσης και Επαναλειτουργίας  του Σιδηροδρόμου…