Άρθρο Localit 02 Νοεμβρίου, 2022

Ο Δήμος Αχαρνών εκσυγχρονίζει τα ΚΕΠ του 

Στην αποδοχή ποσού 256.535,76 ευρώ από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την αναβάθμιση των ΚΕΠ, προχώρησε ο Δήμος Αχαρνών, στο πλαίσιο του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ».

Με τη χρηματοδότηση, που εγκρίθηκε και από την οικονομική επιτροπή του Δήμου, εξασφαλίζεται τόσο τη λειτουργική, όσο και η αισθητική αναβάθμιση των ΚΕΠ Αχαρνών και η μετάβαση σε έναν πιο σύγχρονο και άμεσο τρόπο εξυπηρέτησης.

“Από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος Αχαρνών ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Υπουργείου και κατέθεσε πρόταση δράσης για την αναβάθμιση των ΚΕΠ με στόχο τον εκσυγχρονισμό των κτιρίων αλλά και των υποδομών των Κέντρων ώστε να προσφέρουν πιο αναπτυγμένες δυνατότητες στην εξυπηρέτηση των πολιτών”, τονίζει ο Δήμος σχετικά και προσθέτει ότι: “Το πρόγραμμα «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» προβλέπει για τα ΚΕΠ της πόλης μας, προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών και tablet, σύστημα προτεραιότητας των επισκεπτών που θα απλοποιήσει τη διαδικασία της εξυπηρέτησης και θα μειώσει το χρόνο αναμονής καθώς  και ανακαίνιση κτηριακών εγκαταστάσεων ώστε οι χώροι υποδοχής να πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και να εξυπηρετούν αποτελεσματικά τους πολίτες”.

Αναφέρεται επίσης στη στενή συνεργασία τόσο του δημάρχου Σπ. Βρεττού, όσο και του αρμόδιου αντιδημάρχου Δ. Κωφού, με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κ. Πιερρακάκη και τον υφυπουργό Θ. Λιβάνιο για την άμεση υλοποίηση ενός μεγάλου έργου που εισάγει σύγχρονες και απλοποιημένες διαδικασίες στα ΚΕΠ.

“Θέλουμε οι πολίτες μας να διευκολύνονται στην καθημερινότητά τους και στις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες», τόνισε ο δήμαρχος Αχαρνών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 07 Φεβρουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα σχολεία της Αττικής που παραμένουν και αύριο κλειστά

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε…

Ενδιαφέρουν 07 Φεβρουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας συγκεντρώνουν ΠΕΔ Κρήτης και οι δήμοι της Κρήτης

Η ΠΕΔ Κρήτης και οι δήμοι της Κρήτης ανέλαβαν την πρωτοβουλία σε συνεργασία με την…

Ενδιαφέρουν 07 Φεβρουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία, από τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, θέλοντας να συνδράμει τους σεισμόπληκτους στην περιοχή της Τουρκίας και της Συρίας…