Άρθρο Localit 16 Νοεμβρίου, 2016

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, υποψήφιος για «Δήμαρχος του Κόσμου 2016»

ΚαμίνηςΟ δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης είναι υποψήφιος μεταξύ 15 δημάρχων από όλο τον κόσμο για τον τίτλο «Δήμαρχος του Κόσμου 2016» για τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.

Πρόκειται για το θεσμό «World Mayor», που στο τέλος του έτους θα ανακοινώσει ποιος από τους 15 Δημάρχους που επελέγησαν και βρίσκονται στη βραχεία λίστα (shortlist) των υποψηφίων θα λάβει την τιμητική διάκριση του «Δημάρχου του Κόσμου 2016», που φέτος είναι αφιερωμένος στην υποδοχή των προσφύγων και την ένταξη των μεταναστών.

Στην τελική ετυμηγορία μπορούν να συμμετέχουν και οι πολίτες, με καταληκτική ημερομηνία την 20η Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες για τη διαδικτυακή ψηφοφορία μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, στην ακόλουθη διεύθυνση:

http://www.worldmayor.com/contest_2016/world-mayor-shortlist-2016.html.

Προκειμένου να δηλωθεί η προτίμηση σε κάποιον υποψήφιο, πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα (email) με σύντομη αιτιολόγηση της ψήφου, βάζοντας ως πρόθεμα το όνομα της πόλης και στη συνέχεια γράφοντας @worldmayor.com.

Για παράδειγμα, όσοι επιλέγουν τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη στέλνουν e-mail στο athens@worldmayor.com, γράφοντας στο θέμα του email “Athens Kaminis” και προσθέτοντας ένα  μικρό σχολιασμό δικαιολόγησης της επιλογής τους.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Μystreet»: Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για καταγγελία αυθαίρετης κατάληψης κοινόχρηστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα

Οι δήμοι θα καταχωρίσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα «Μητρώο Καταχώρισης Αδειών Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων», το οποίο…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη για τις ανάγκες και τα προβλήματα των δομών κοινωνικής μέριμνας στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Οι ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαντορίνη: Έρευνα του ΕΚΠΑ για τον εντοπισμό περιοχών αυξημένου κατολισθητικού κινδύνου

Συστηματική έρευνα στο ανάγλυφο της Σαντορίνης διεξάγει η Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων του…