Άρθρο Localit 12 Δεκεμβρίου, 2023

Νέος, υπερσύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός στο Πυθάρι Χανίων

Εγκαινιάστηκε ο νέος, υπερσύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός στο Πυθάρι, στον χώρο του πρώην δημαρχείου Ακρωτηρίου, στα Χανιά. Ο βρεφονηπιακός σταθμός Πυθαρίου που ανήκει στον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του δήμου Χανίων, λειτουργεί ήδη από την αρχή της σχολικής χρονιάς και έχει εξοπλιστεί με τελευταίας τεχνολογίας υλικά, καθώς και ειδικό εξοπλισμό συγκεκριμένων προδιαγραφών που προβλέπεται συγκεκριμένα για φιλοξενία βρεφών και νηπίων.

Στον συγκεκριμένο σταθμό, φιλοξενούνται συνολικά 49 παιδιά προσχολικής ηλικίας, και συγκεκριμένα ένα τμήμα 25 νηπίων και δυο τμήματα βρεφών, που αποτελούνται από 12 βρέφη το καθένα.

Ο πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Στέλιος Βαλυράκης ανέφερε πως πρόκειται για «…βρεφονηπιακό σταθμό- πρότυπο που καλύπτει σημαντικό μέρος των αναγκών της περιοχής του Ακρωτηρίου, φιλοξενώντας 49 παιδιά. Στόχος μας ήταν, είναι κα θα είναι να μην υπάρχει κανένα παιδί εκτός σταθμών στα Χανιά και στην κατεύθυνση αυτή συνεχίζουμε να κινούμαστε».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 27 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Diversity in Cities 2025: Στην Αθήνα το Συνέδριο Διαφορετικότητας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διεξάγεται στην Τεχνόπολη το Συνέδριο Διαφορετικότητας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση,…

Ρεπορτάζ 26 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενιαίο στρατηγικό σχέδιο των βαλκανικών πόλεων προτείνει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Τη συγκρότηση ενός ενιαίου στρατηγικού σχεδίου για τη συνολική τουριστική ανάταξη των βαλκανικών πόλεων προτείνει…

Ρεπορτάζ 25 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή έπειτα από φωτιά σε διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη

Στην πρώην αντιδήμαρχο Πειραιά, Πασχαλίνα Καλαγιά- Καραμαλάκου ανήκει η σορός που εντοπίστηκε χθες κατά τις…