Άρθρο Localit 24 Ιανουαρίου, 2023

 Νέος κύκλος συναντήσεων Επαγγελματικού Προσανατολισμού στον Δήμο Ιλίου

Νέος κύκλος συναντήσεων Επαγγελματικού Προσανατολισμού ξεκινά στο Ίλιον, από το Γραφείου Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας (ΓΕΠΣ) του Δήμου, μέσω του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Παιδιού και Οικογένειας του Δήμου, με σκοπό τη σύνδεση των μαθητών με τη γνώση των επαγγελμάτων, τις προοπτικές ανάπτυξης –  προσανατολισμού με την αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, πραγματοποιείται από εξειδικευμένους επιστήμονες και καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση  kentropaidi.ilion@gmail.com για τις προγραμματισμένες συναντήσεις τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Πέμπτη 26 Ιανουαρίου
  • Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου
  • Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου
  • Πέμπτη 9 Μαρτίου
  • Πέμπτη 23 Μαρτίου

Οι συναντήσεις έχουν δίωρη διάρκεια, ξεκινούν στις 17:30 και πραγματοποιούνται δωρεάν στο Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο Παιδιού και Οικογένειας του Δήμου Ιλίου (Ικάρου 28, Ίλιον).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο Παιδιού και Οικογένειας του Δήμου, τηλ. 2177361020, εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες επικοινωνίας 13:00 – 20:00 και στην ιστοσελίδα https://www.edra-coop.gr/kentropaidi/

Το Γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας (ΓΕΠΣ) του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Παιδιού και Οικογένειας λειτουργεί στο πλαίσιο του έργου «Πολλαπλή Στήριξη του Παιδιού και της Οικογένειας» του Δήμου Ιλίου, σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Φορέα ΚΣΔΕΟ «ΕΔΡΑ». Πρόκειται για έργο που αφορά στην ανάπτυξη και εφαρμογή ολοκληρωμένων Υπηρεσιών και Δράσεων για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Διακρίσεων, τη Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής  και Κοινωνικής Ένταξης των Ειδικών και Ευάλωτων Ομάδων του Δήμου Ιλίου, στο πλαίσιο της ΒΑΑ/ΟΧΕ της Δυτικής Αθήνας» ΟΠΣ 5063309 (αριθ. 17440/11-03-2021) και ΣΑΕ2020ΕΠ085101.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 30 Ιανουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Χρήστος Γκίνης νέος δήμαρχος Σαρωνικού

Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων Χρήστος Γκίνης, θα είναι ο νέος δήμαρχος…

Ενδιαφέρουν 30 Ιανουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κ. Σκρέκας: «Με το Εθνικό Δίκτυο Μονοπατιών αναδεικνύουμε τον δασικό και πολιτιστικό πλούτο μας»

Ξεκινάει η υλοποίηση μιας ακόμα εμβληματικής περιβαλλοντικής μεταρρύθμισης, καθώς για πρώτη φορά η Ελλάδα αποκτά…

Ενδιαφέρουν 30 Ιανουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Ξεκινά η υποβολή προτάσεων για τα Βραβεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνονται τα Βραβεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης…