Άρθρο Localit 09 Μαΐου, 2016

Νέος εισαγωγικός διαγωνισμός στην ΕΣΔΔΑ με βάση τις ανάγκες των υπηρεσιών

ΕΣΔΔΑΝα καταγράψουν και να αποστείλουν τις ανάγκες τους για στελέχωση με αποφοίτους της ΚΕ΄ εκπαιδευτικής σειράς της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης μέχρι  τις 20 Μαΐου καλεί με εγκύκλιό του τα υπουργεία, τις δημόσιες υπηρεσίες και τους ΟΤΑ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, καθορίζονται οι θέσεις των υπηρεσιών, στις οποίες διορίζονται οι απόφοιτοι των Τμημάτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Οι θέσεις αυτές ανακοινώνονται με την προκήρυξη του διαγωνισμού.

Προκειμένου η υπηρεσία να επεξεργαστεί τις ανάγκες των υπηρεσιών, ενόψει έκδοσης προκήρυξης για τη διεξαγωγή νέου εισαγωγικού διαγωνισμού στην ΕΣΔΔΑ, καλεί τις υπηρεσίες να ενημερώσουν  για τις κενές θέσεις ή ανάγκες τόσο της κεντρικής υπηρεσίας για τη διάθεση αποφοίτων της ΚΕ’ εκπαιδευτικής σειράς.

Επισημαίνεται ειδικότερα, ότι καθίσταται απαραίτητος και επιβεβλημένος, λόγω των δημοσιονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζει η χώρα, ο περιορισμός των αιτημάτων των υπηρεσιών στα απολύτως απαραίτητα στελέχη – αποφοίτους της ΕΣΔΔΑ,  με εξειδίκευση διοικητικής και οικονομικής κατεύθυνσης.

Για το σκοπό αυτό, το υπουργείο καλεί το αργότερο μέχρι τις 20 Μαΐου 2016, να γνωστοποιήσουν τις κενές θέσεις ή ανάγκες των υπηρεσιών του δημοσίου και των φορέων που εποπτεύουν σε αποφοίτους της ΚΕ’ εκπαιδευτικής σειράς της ΕΣΔΔΑ, οι οποίοι θα διατεθούν μετά την αποφοίτησή τους και όχι νωρίτερα από το ημερολογιακό έτος 2018.

Τα αιτήματα να αποσταλούν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά (με υπογραφή Γενικού ή Ειδικού Γραμματέα) στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

grammateia@ydmed.gov.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…

Ρεπορτάζ 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλλική Σκάλα Λαυρίου: Με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο η αποκατάσταση

Εξασφαλίστηκε Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας Μεταλλείων Λαυρίου – Σημαντικό βήμα ανάδειξης της…