Άρθρο Localit 02 Απριλίου, 2024

Νέο μητρώο εθελοντών στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Εθελοντές αλλά και ομάδες που επιθυμούν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, παρέχοντας τις σημαντικές υπηρεσίες τους, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο νέο μητρώο εθελοντών του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Οι τομείς εθελοντικής δράσης που έχουν προταθεί ήδη και θα αποτελέσουν το έναυσμα για την εκκίνηση της λειτουργίας αυτής, είναι ο Πολιτισμός, η Κοινωνική Μέριμνα, το Περιβάλλον, η Προστασία των ζώων, ο Αθλητισμός και η Πολιτική Προστασία.

Τόσο ατομικά όσο και ομαδικά οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να εγγραφούν στην  ψηφιακή πλατφόρμα του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού επιλέγοντας το αντίστοιχο link :

https://agan.gov.gr/δημοτικες-υπηρεσιες/εθελοντισμός

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, το εθελοντικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με σκοπό να λειτουργήσει ως κόμβος συνεργασίας και δράσης με όλους τους εθελοντές και τις οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και επιθυμούν να συνεργαστούν με τον Δήμο. Οι δράσεις που επιλέγονται είναι σύμφωνες με τους 17 στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, καθώς και με τις σημαντικότερες Παγκόσμιες Μέρες του Έτους.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ρεθύμνης: Κάλεσμα στους πολίτες για αποψίλωση και καθαρισμό των οικοπέδων τους

Στην αποψίλωση και καθαρισμό των οικοπέδων τους μέχρι την 30η Απριλίου 2024, καλούνται οι πολίτες…

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινά νωρίτερα η αντιπυρική περίοδος σε Κρήτη, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο

Από σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου, ξεκινά η αντιπυρική περίοδος στις περιφέρειες της Κρήτης, Βορείου και…

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Εορδαίας: Οριστική παραλαβή δύο δομών για ΑμεΑ

Στην οριστική παραλαβή της  Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και Κινητικές Αναπηρίες (δυναμικότητας…