Άρθρο Localit 30 Νοεμβρίου, 2016

Νεκροί και τραυματίες από ανεμοστρόβιλους σε Μισισίπι και Αλαμπάμα

ανεμοστρόβιλοι ΗΠΑΤουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερα παιδιά σε παιδικό σταθμό τραυματίσθηκαν από ανεμοστρόβιλους που έπληξαν στη διάρκεια της νύκτας και σήμερα το πρωί τις νότιες ΗΠΑ, ανακοινώθηκε από τη μετεωρολογική υπηρεσία.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Ρόζαλι της βορειοανατολικής Αλαμπάμα όπου τουλάχιστον ένας ανεμοστρόβιλος αναφέρεθηκε από παρατηρητή, ανέφερε στον ιστότοπό της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Περίπου 10 χιλιόμετρα ανατολικά, στο Άιντερ της Αλαμπάμα, τέσσερα παιδιά καθώς και άλλοι άνθρωποι τραυματίσθηκαν όταν καταστράφηκε ένας παιδικός σταθμός που λειτουργούσε 24 ώρες το 24ωρο, πρόσθεσε η υπηρεσία.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανέφερε πληροφορίες για 27 ανεμοστρόβιλους καθώς το σύστημα χαμηλού βαρομετρικού με χαλάζι και σφοδρές βροχοπτώσεις πέρασε από το ανατολικό Τέξας, το βόρειο Μισισίπι και την Αλαμπάμα και έφθασε αργά χθες τη νύκτα και σήμερα το πρωί στο νοτιοανατολικό Τενεσί.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία και τοπικά μέσα ενημέρωσης, καταστράφηκαν σπίτια και επιχειρήσεις, έπεσαν στύλοι ηλεκτροδότησης και δένδρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με την Υφυπουργό Εργασίας Άννα Ευθυμίου

Θέματα υποδομών, χρηματοδότησης και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο τραπέζι της συνάντησης  Ο…

Ρεπορτάζ 11 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακές αναβαθμίσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ στην Ακρινή

Σε σημαντικές ενεργειακές παρεμβάσεις στην κοινότητα της Ακρινής προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, υλοποιώντας έργα συνολικού…

Ρεπορτάζ 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Παπαναστασίου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι Digital»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό στην…