Άρθρο Localit 04 Αυγούστου, 2022

Νέες καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες στους πολίτες από τον Δήμο Ιλίου

Σε νέες καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες προχωρά ο Δήμος Ιλίου, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και δίνοντας τέλος στην αναμονή, τις ουρές και τις χρονοβόρες διαδικασίες. Oι Ψηφιακές Υπηρεσίες του Δήμου διαρκώς επεκτείνονται και σταδιακά ενσωματώνονται σε αυτές νέες δυνατότητες έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών, βεβαιώσεων και ηλεκτρονικών πράξεων.

Συγκεκριμένα, μέσω της νέας πλατφόρμας https://eservices.ilion.gr/ οι πολίτες με ένα «κλικ» από την οθόνη του υπολογιστή ή το κινητό τους θα μπορούν να απολαμβάνουν ψηφιακά τις εξής, επιπλέον, υπηρεσίες:

Σημειώνεται, ότι η τελευταία ψηφιακή υπηρεσία αντικαθιστά τη βεβαίωση περί μη οφειλής ΤΑΠ, μηδενίζοντας τον χρόνο αναμονής, καθώς μετά τη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων του συμβαλλόμενου και του μεταβιβαζόμενου ακινήτου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδώσουν αυτόματα τη σχετική βεβαίωση.

«Ο Δήμος Ιλίου έχει δημιουργήσει, εδώ και πολλά χρόνια, τις προυποθέσεις ώστε να διευκολύνει τη ζωή των πολιτών και τον τρόπο που πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με τις υπηρεσίες του» δηλώνει ο Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος και προσθέτει: «Με ασφάλεια, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και αμεσότητα παρέχουμε καινοτόμες λύσεις ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, με απώτερο στόχο ψηφιακές υπηρεσίες «εξ’ ορισμού». Είμαι βέβαιος ότι θα το επιτύχουμε με τη σημαντική συμβολή των αιρετών συνεργατών μου και των εργαζομένων του Δήμου μας».

Δείτε όλα τα πιστοποιητικά που εκδίδονται ψηφιακά στον Δήμο Ιλίου:

https://www.ilion.gr/psifiaka_pistopoiitika/

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ 03 Οκτωβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2ο Φεστιβάλ Τρύγου Νάουσας 7 έως 9 Οκτωβρίου

Πολιτιστικές εκδηλώσεις, εικαστικές δράσεις στην πόλη και στα επισκέψιμα οινοποιεία, ξεναγήσεις, γευσιγνωσία οίνων συνθέτουν  το…

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ 15 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Βοΐου: Εγκαινιάζεται Δημοτικό Κτηνιατρείο στο Τσοτύλι

Ο δήμος Βοΐου εγκαινιάζει το Δημοτικό Κτηνιατρείο στο το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.30π.μ. Το…

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ 14 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Καλαμαριάς: Στην υπηρεσία των πολιτών ο εντοπισμός του Κοντινότερων Χώρων Καταφυγής σε περίπτωση σεισμού

Τους κοντινότερους χώρους καταφυγής εντός του δήμου Καλαμαριάς σε περίπτωση σεισμού καταγράφονται σε χάρτη που…