Άρθρο Localit 22 Μαΐου, 2024

Νέα σπίτια για τις αδέσποτες γάτες στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Έξι νέα καλαίσθητα ξύλινα σπιτάκια που θα φιλοξενούν αδέσποτες γάτες, τοποθετήθηκαν σε επιλεγμένα σημεία της πόλης, από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Τα σπιτάκια αποτελούν δωρεά φιλόζωου πολίτη, ενώ η επιλογή της κατασκευής τους και των σημείων τοποθέτησης τους έγινε σύμφωνα με τις υφιστάμενες ανάγκες, από την αρμόδια αντιδημαρχία.

Τα σπιτάκια τοποθετήθηκαν: Στο Παιδικά Χωριό SOS, στο Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, στη Βουλιαγμένη, στο πάρκινγκ «Ακτή», στη Βάρκιζα, στο πάρκο Πανδώρας & Δάφνης, και στο Πανόραμα Βούλας.

Η συγκεκριμένη χορηγία, όπως ενημερώνει ο Δήμος είναι η τρίτη κατά σειρά που λαμβάνει, υπενθυμίζοντας ότι έχει ως βασική προτεραιότητα, την προστασία του περιβάλλοντος και την φροντίδα για τα αδέσποτα σκυλιά και γάτες της περιοχής. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, προσθέτει ότι,  διαθέτει σημαντικούς οικονομικούς πόρους και υλοποιεί πληθώρα δράσεων.  Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της εκπόνησης επιχειρησιακού προγράμματος για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, έχει προχωρήσει και σε δράσεις που σκοπό έχουν την ευζωία και την προστασία τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 14 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μισό εκατομμύριο γερμανικά μπαλκόνια διαθέτουν ηλιακούς συλλέκτες παραγωγής ρεύματος

Υπερδιπλασιάστηκαν μέσα σε ένα χρόνο τα γερμανικά μπαλκόνια που διαθέτουν ηλιακών συλλεκτών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας,…

Ενδιαφέρουν 14 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα μέλη από όλη την Ελλάδα στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες

Οχτώ επιπλέον δήμοι εντάχθηκαν στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες. Πρόκειται για τους δήμους Αγιάς, Αμυνταίου,…

Ενδιαφέρουν 14 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας ο Καλαματιανός χορός και το Δρώμενο Ευετηρίας της Νέδουσας

Ο Καλαματιανός Χορός και το Καρναβάλι Καθαράς Δευτέρας στη Νέδουσα Ταΰγετου (Δρώμενο Ευετηρίας) συγκαταλέγονται στις…