Άρθρο Localit 03 Απριλίου, 2024

Νέα Σμύρνη: Ξεκινά η καταγραφή των κατεστραμμένων πεζοδρομίων της πόλης

Επιστολή, υπογεγραμμένη από τον δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Κουτελάκη, άρχισαν να παραλαμβάνουν οι δημότες της Νέας Σμύρνης προκειμένου να ξεκινήσει αρχικά η καταγραφή όλων των κατεστραμμένων πεζοδρομίων και στη συνέχεια η τμηματική αποκατάστασή τους.

Οι δημότες, καλούνται να υποδείξουν στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου τα προβληματικά σημεία των πεζοδρομίων τους, να τα φωτογραφήσουν και να τα αποστείλουν με αίτημά τους στο Δήμο προκειμένου να γίνει η ταξινόμηση ανά περιοχές και βαθμό επικινδυνότητας.

Εντός του Απριλίου εξάλλου, θα έχει ολοκληρωθεί η δημοπράτηση του έργου ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000) και η  εκτέλεση του έργου θα ξεκινήσει το αργότερο τον Σεπτέμβριο.

Η ενέργεια θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο έτσι ώστε το συνολικό έργο να απορροφήσει πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000) μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας της Δημοτικής Αρχής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 26 Απριλίου να αποστείλουν με e-mail τις αιτήσεις τους στην διεύθυνση prwtokollo@neasmyrni.gr ή να καταθέσουν διά ζώσης αίτηση στο Πρωτόκολλο του Δήμου (Λεωφ. Συγγρού 193-195).

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ρεθύμνης: Κάλεσμα στους πολίτες για αποψίλωση και καθαρισμό των οικοπέδων τους

Στην αποψίλωση και καθαρισμό των οικοπέδων τους μέχρι την 30η Απριλίου 2024, καλούνται οι πολίτες…

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινά νωρίτερα η αντιπυρική περίοδος σε Κρήτη, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο

Από σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου, ξεκινά η αντιπυρική περίοδος στις περιφέρειες της Κρήτης, Βορείου και…

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Εορδαίας: Οριστική παραλαβή δύο δομών για ΑμεΑ

Στην οριστική παραλαβή της  Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και Κινητικές Αναπηρίες (δυναμικότητας…