Άρθρο Localit 12 Φεβρουαρίου, 2024

Νέα μεγάλη αναδάσωση στον Υμηττό την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Στον Υμηττό, θα χτυπάει και πάλι την ερχόμενη  Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, η καρδιά του εθελοντισμού της πόλης Ελληνικού-Αργυρούπολης, με νέα μεγάλη δενδροφύτευση στο βουνό.

Η περιβαλλοντική δράση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, τον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σε συνεργασία με τους εθελοντές και όλους τους φορείς της πόλης.

«Στόχος είναι να αναδασώσουμε άλλο ένα τμήμα του Υμηττού, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες δενδροφυτεύσεις των τελευταίων ετών που σημειώνουν πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το πράσινο στο βουνό μας», τονίζουν οι διοργανωτές.

Η έναρξη της αναδάσωσης έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 π.μ. με σημείο συνάντησης το Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης, στη συμβολή των οδών Κιάφας και Διγενή Ακρίτα.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 25 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ «Πόλεις»

Η Ναύπακτος φιλοξένησε τα γυρίσματα της νέας ιστορικής σειράς ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ «ΠΟΛΕΙΣ», επιβεβαιώνοντας –όπως…

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Διήμερες δράσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού

Διήμερη ανοιχτή δράση ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός…

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Εκπαιδευτική δράση για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Εκπαιδευτική δράση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων διοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων και το Τμήμα…