Άρθρο Localit 09 Νοεμβρίου, 2019

Μοσχάτο: Ημερίδα: Πράσινη Ανάπτυξη για όλους

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου και το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνουν στις 13 Νοεμβρίου, ημερίδα με τίτλο «Πράσινη Ανάπτυξη για όλους».

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας, των δύο φορέων για την προώθηση δράσεων, που σχετίζονται με τον 7ο στόχο της Βιώσιμης Ανάπτυξης (Καθαρή και Προσιτή Ενέργεια για όλους), καθώς το ΚΕΠΑ από τον Οκτώβριο του 2018 είναι ο αποκλειστικός κόμβος της Ακαδημαϊκής Πρωτοβουλίας του ΟΗΕ (United Nations Academic Impact – UNAI) για τον 7ο στόχο (UNAI Hub SDG7).

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των δημοτών Μοσχάτου-Ταύρου για τα οφέλη, που παρέχει η χρήση φυσικού αερίου στην οικία ή στον επαγγελματικό τους χώρο, καθώς και για τις καλύτερες και οικονομικότερες δυνατές υπηρεσίες προς αυτούς από εταιρείες παροχής και επαγγελματίες εγκαταστάσεων φυσικού αερίου.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…