Άρθρο Localit 20 Σεπτεμβρίου, 2013

Με τροπολογία παρατείνεται το Βοήθεια στο Σπίτι μέχρι Σεπτέμβριο 2014

voithiaspitiΓια ένα χρόνο παρατείνεται το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Σύμφωνα με τροπολογία που συντάχθηκε και συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο για τα ΚΤΕΛ το πρόγραμμα παρατείνεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Συγκεκριμένα στη τροπολογία προβλέπεται ότι η διάρκεια του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» θα παραταθεί με προγραμματική σύμβαση που θα υπογράψουν το Υπουργείο Εργασίας, το Υπουργείο Εσωτερικών, το ΙΚΑ και η ΕΕΤΑΑ.

Η διάταξη προβλέπει επίσης ότι θα γίνεται καταγραφή όλων των ωφελουμένων, ενώ οι Δήμοι θα συνάπτουν προγραμματική συμφωνία για τα προγράμματα φροντίδας συνταξιούχων, ηλικιωμένων ανασφάλιστων,  ΑΜΕΑ και οικονομικά αδύνατων πολιτών. Στη διάταξη γίνεται αναφορά και σε προγράμματα νοσηλείας τα οποία μπορούν να αναπτυχθούν στο πλαίσιο της σχετικής δράσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες – Ακατάλληλα τέσσερα σπίτια, εκκενώνουν οι κάτοικοι

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναμένεται να  κηρυχθούν σήμερα οι Βούτες Νέα αυτοψία στις Βούτες και…

Ρεπορτάζ 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι για τις ρηγματώσεις στις Βούτες του δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (28-4-2025) οι αυτοψίες στις Βούτες του δήμου Ηρακλείου,…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…