Άρθρο Localit 02 Μαΐου, 2015

Με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ οι κινητοποιήσεις για τη δίκη της Χ.Α.

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣΤην απόφασή της να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις στα δικαστήρια Κορυδαλλού έκανε γνωστή η ΑΔΕΔΥ. Το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και Ομοσπονδιών να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «Στις 7 Μάη συνεχίζεται η δίκη των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής που ξεκίνησε στις 20 Απρίλη. Η κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., των συνδικάτων και των αντιρατσιστικών-αντιφασιστικών οργανώσεων απομόνωσε τους φασίστες και ανέδειξε την απαίτηση για την καταδίκη τους. Αυτή η δίκη πρέπει να γίνει χωρίς την παραμικρή έκπτωση για την εγκληματική δράση της οργάνωσης των νεοναζί, που εμφανίζεται με την προβιά του «πολιτικού κόμματος» και να θέσει τέλος στο σκανδαλώδες καθεστώς ασυλίας τους.

Στις 7 Μάη θα κριθεί η δυνατότητα πλήρους παρουσίας στην εκδίκαση της υπόθεσης των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής που υπερασπίζονται τα θύματα των δολοφονικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να ακουστεί η φωνή του αντιφασιστικού κινήματος.

Είναι ώρα να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι αυτής της εγκληματικής συμμορίας, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, οι τραμπούκοι της εργοδοσίας που επιτέθηκαν δολοφονικά στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, οι ρατσιστές που επιτέθηκαν στους Αιγυπτίους ψαράδες αλλά και σε εκατοντάδες μετανάστες στις γειτονιές, αγωνιστές των κινημάτων, εβραίους, Ρομά, ομοφυλόφιλους, ανάπηρους».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…