Άρθρο Localit 08 Ιουνίου, 2022

Με τεχνολογικό εξοπλισμό ενίσχυσε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία ο δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με νέο τεχνολογικό εξοπλισμό ενίσχυσε τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία ο δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης. Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή παρέδωσε στις εκπαιδευτικές μονάδες υπολογιστές, εκτυπωτές και προτζέκτορες, ώστε να βελτιώσει τις δυνατότητες της εκπαίδευσης και να δώσει τη δυνατότητα στους δασκάλους να εμπλουτίσουν το μάθημά τους, αλλά και στα παιδιά να εξοικειωθούν από νωρίς με τη σύγχρονη τεχνολογία.

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης», είπε αρχικά ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης και στη συνέχεια τόνισε μεταξύ άλλων: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου μας αξιολογεί τις ανάγκες των σχολικών μονάδων και συνεχίζει να τις ενισχύει με τεχνολογικό εξοπλισμό. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά για την προσπάθειά τους. Με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα και με καλή συνεργασία, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε αξιοποιώντας τον χρόνο και τους πόρους, ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του δήμου να έχουν τις σχολικές μονάδες και τον εξοπλισμό που τους αξίζουν».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 04 Οκτωβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στους ευρωπαϊκούς οδηγούς αυτοκινούμενου τουρισμού το Camper Stop της Άρτας

Ο πρώτος χώροας στάθμευσης αυτοκινούμενων τροχόσπιτων και συρόμενων τροχόσπιτων (camper stop) λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο…

Ενδιαφέρουν 04 Οκτωβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιωάννινα: Το Κάστρο μετατρέπεται σε ανοιχτό Πάρκο Πολιτισμού

«Το Κάστρο αλλάζει και εξελίσσεται σε ανοιχτό Πάρκο Πολιτισμού. Το έργο διασύνδεσης, ανάπλασης, αναβάθμισης και…

Ενδιαφέρουν 04 Οκτωβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φλώρινα: Σε πορεία υλοποίησης το έργο ανάδειξης των νερόμυλων Κρατερού

Εγκρίθηκαν από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του προγράμματος “Δυτική Μακεδονία” τα τεύχη δημοπράτησης του έργου…