Άρθρο Localit 10 Ιουνίου, 2022

Με ραντεβού θα πραγματοποιείται η αποκομιδή των κλαδεμάτων στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Αυστηρά με ραντεβού για την αποκομιδή των πράσινων αποβλήτων καλούνται οι κάτοικοι του  Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, να προγραμματίζουν τις κηπευτικές εργασίες τους.

Όπως επισημαίνει με σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος της περιοχής, τις τελευταίες μέρες έχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση (πενταπλάσιο του φυσιολογικού) του όγκου πράσινων αποβλήτων που καλείται να διαχειριστεί η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου με αποτέλεσμα να παραμένουν για μεγάλα διαστήματα στα πεζοδρόμια και στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης τα υπολείμματα κλαδεμάτων και κηπευτικών εργασιών και να αποτελούν σημαντικό κίνδυνο πυρκαγιάς.

“Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική αποκομιδή και να μειώσουμε σημαντικά τον κίνδυνο πυρκαγιάς καλούνται οι κάτοικοι να μην εναποθέτουν εκτός του οικοπέδου τους πράσινα απόβλητα αν δεν έχει προγραμματιστεί με το Δήμο ραντεβού για την αποκομιδή. Καλούνται όσοι επιθυμούν να κλαδέψουν, να αποψιλώσουν ή να πραγματοποιήσουν χορτοκοπτικές εργασίες να επικοινωνήσουν πρώτα με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο 213 2020152, να προγραμματίσουν ραντεβού για την αποκομιδή και μόνο τότε να προβούν στις αντίστοιχες εργασίες”,  ενημερώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών, οι υπηρεσίες αποκομιδής πράσινων αποβλήτων του Δήμου λειτουργούν εκτάκτως σε διπλές βάρδιες καθημερινά συμπεριλαμβανομένου τα Σάββατα και τις Κυριακές. Η συνδρομή και η συνεργασία όλων των κατοίκων θα συμβάλει στην αυξημένη ασφάλεια αλλά και την  καθαριότητα της πόλης.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 11 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είκοσι τέσσερα έργα σε εξέλιξη στον Δήμο Κηφισιάς

Είκοσι τέσσερα  έργα είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στον Δήμο Κηφισιάς. Όπως ενημερώνει, πρόκειται…

Ενδιαφέρουν 11 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Οιχαλίας: «Αρχαία όργανα-Νέα Μουσική» την Παρασκευή 12/8 στον Ναό Επικούριου Απόλλωνος

Τη μουσική παράσταση : «Αρχαία όργανα – Νέα μουσική» διοργανώνει ο Δήμος Οιχαλίας, στο Ναό…

Ενδιαφέρουν 11 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στις 24 Αυγούστου ξεκινά το 2ο μέρος του 28ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

Στις 24 Αυγούστου, ξεκινά το δεύτερο μέρος του 28ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, στο καταπράσινο και ανακαινισμένο…