Ένα πλήρως ανακαινισμένο Ιατρείο θα έχει σύντομα η Δαμάστα με την ολοκλήρωση του έργου που εκτελείται από το Δήμο Μαλεβιζίου. Ήδη, όπως ενημερώνει ο Δήμος, έχουν ολοκληρωθεί οι αποκαταστάσεις της τοιχοποιίας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του Ιατρείου.
Έγιναν επίσης νέες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, τοποθετήθηκαν νέες γυψοσανίδες ενώ ανακατασκευάστηκε πλήρως η τουαλέτα του κτιρίου και τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν νέα κουφώματα.
“Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από τα αντισταθμιστικά οφέλη που πέτυχε ο Δήμος Μαλεβιζίου με την Αριάδνη Interconnection και τον ΑΔΜΗΕ για την Μεγάλη Ηλεκτρική Διασύνδεση της Κρήτης με την Αττική μέσω Κορακιάς”, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του.