Άρθρο Localit 11 Απριλίου, 2013

Λέσβος: Συνέδριο παραγωγής και εμπορίας ελαιολάδου

Image_F20499.ashxΣυνέδριο με θέμα την «Προώθηση παραγωγής και εμπορίας Ελαιολάδου από τη Λέσβο», διοργανώνουν στις 12 και 13 Απριλίου 2013, η Περιφέρεια  Βορείου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Λέσβου.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο «Οδυσσέας Ελύτης» στον Παπάδο της Γέρας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που αφορά  στην εταιρική σχέση Ελλάδας και Γερμανίας για τη δημιουργία Ελληνογερμανικού δικτύου δήμων, περιφερειών και πολιτών και στο πλαίσιο της ελληνογερμανικής συνέλευσης.

Στις εργασίες του συνεδρίου θα συμμετέχουν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χαράλαμπος Αθανασίου.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από:
– την Περιφέρεια Β. Αιγαίου
– το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Λέσβο
– την αντιπροσωπεία του Hanns-Seidel-Ιδρύματος στην Αθήνα / Ελλάδα
– το γραφείο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στην Θεσσαλονίκη

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 15 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ ανοίγει τη συζήτηση για το μέλλον της Αυτοδιοίκησης στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
Διεθνείς Σχέσεις 15 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ, ΜΟΝΑΚΟ 18-19.6.2026 – ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΕΓΑΣΚΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ (ΜΑΙΟΣ – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ2026)»
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 15 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στα εγκαίνια της έκθεσης «Το Άγιον Όρος στη Λήμνο» – Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου εγκαινίασε στη Λήμνο την έκθεση «Το Άγιον Όρος στη Λήμνο»

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου εγκαινίασε, μαζί με τη…